Σοκ: Τουλάχιστον 10 γυναίκες φυλακισμένες σε διαμερίσματα όπου τις εκδίδουν παρά τη θέλησή τους

σοκ-τουλάχιστον-10-γυναίκες-φυλακισμέν-1143482

Σε μια υπόθεση που δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους εξελίσσεται η εφιαλτική περιπέτεια της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη, η οποία κρατούνταν και εκδίδονταν από τον 39χρονο αστυνομικό στην Ηλιούπολη.

Οι έρευνες των αδιάφθορων των Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι συνεχίζονται και μετά τη σύλληψη των τριών ατόμων, του πατέρα της 19χρονης, του αστυνομικού κι ενός ακόμα συνεργού τους, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, αφού όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αλλά για ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα το οποίο εκμεταλλεύεται γυναίκες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, τουλάχιστον 10 γυναίκες αυτή τη στιγμή βρίσκονται φυλακισμένες σε σπίτι – κολαστήρια, όπου τις έχουν εγκλωβίσει μέλη του εν λόγω κυκλώματος και -όπως και με την 19χρονη- τις απειλούν με ξυλοδαρμούς και χρήση όπλων, ενώ παράλληλα τις εκδίδουν και τις βιάζουν…

Παράλληλα, αναγκάζονται να συμμετέχουν και σε ερασιτεχνικές ταινίες ερωτικού περιεχομένου τις οποίες εκμεταλλεύεται εμπορικά ο κύκλωμα.

Η συγκλονιστική κατάθεση της 19χρονης στον ανακριτή

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του πατέρα της και στη συνέχεια του αστυνομικού, τους οποίους κατήγγειλε για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση περιγράφει με λεπτομέρειες στην προανακριτική της κατάθεση η 19χρονη κοπέλα που κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι στην Ηλιούπολη και να καταγγείλει τους συλληφθέντες και άλλα πρόσωπα στις διωκτικές και δικαστικές αρχές.

Η κοπέλα κατέθεσε για πρώτη φορά στην αστυνομία το Σάββατο 10 Ιουλίου, παρουσία πραγματογνώμονα ψυχολόγου.

«Πριν ενάμιση μήνα περίπου γνώρισα τον αστυνομικό μέσω ενός κοινού γνωστού μας ο οποίος δουλεύει ως ντελιβεράς σε μία καφετέρια. Με τον αστυνομικό είχαμε ερωτική σχέση και τις πρώτες μέρες τα πηγαίναμε πολύ καλά και συγκατοικήσαμε μετά από μία βδομάδα περίπου αφού γνωριστήκαμε στο σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Εγώ ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι θα πάω να μείνω μαζί του. Μετά από περίπου δύο εβδομάδες αφού πήγα στο σπίτι του, του είπα ότι ήθελα να βρω κάποια δουλειά για παράδειγμα σε καφετέρια. Αυτός όμως μου είπε ότι η μητέρα ενός φίλου του, έχει οίκους ανοχής στην Αθήνα και ένα site για να κλείνεις ερωτικά ραντεβού με κοπέλες (σ.σ. το κατονομάζει) και μου πρότεινε να εργαστώ και εγώ για αυτήν. Όταν μου έγινε η πρόταση να εργαστώ, εγώ αρχικά το αρνήθηκα όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους».

Στη συνέχεια, η 19χρονη αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στις ημέρες που ακολούθησαν, κατονομάζοντας ξενοδοχεία και σπίτια που θυμάται ότι επισκέφθηκε σε Γλυφάδα, Σκαραμαγκά και σε άλλες περιοχές της Αττικής και επισημαίνοντας ότι καθημερινά είχε 3-4 ραντεβού.

Επίσης, αναφέρει τα ονόματα και άλλων γυναικών που επίσης έκαναν την ίδια «δουλειά» και οι οποίες βρίσκονταν για κάποια διαστήματα στο σπίτι του κατηγορούμενου αστυνομικού, κάνοντας ορισμένες εξ αυτών χρήση ναρκωτικών ουσιών.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook