Σοκ στο Βόλο: 40χρονος απειλούσε τη γιαγιά του ότι… «θα της πιει το αίμα με καλαμάκι» – Οδηγήθηκε στη φυλακή

σοκ-στο-βόλο-40χρονος-απειλούσε-τη-γιαγ-764459

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 40χρονος άνδρας από τη Σούρπη Μαγνησίας, που δικάστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου το Σάββατο (9/4) και κρίθηκε ένοχος για εξύβριση και ενδοοικογενειακή απειλή.

Στον άνδρα επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και δύο μηνών και καταδικάστηκε χωρίς αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Θα μεταφερθεί στις φυλακές Λάρισας, σύμφωνα με το Magnesianews.

Ο δράστης πήγε το μεσημέρι της Παρασκευής στο σπίτι, που μένουν η γιαγιά και ο θείος του και είναι κοντά στο πατρικό του, όπου διαμένει μόνος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πήρε ένα μαχαίρι και το έβαλε στον λαιμό της γιαγιάς του – όπως κατέθεσε η ίδια – και, απείλησε ότι «θα της πιεί το αίμα με το καλαμάκι».

Ευτυχώς η 86χρονη βρήκε το κουράγιο να τον απωθήσει και γλύτωσε τα χειρότερα.

Σημειώνεται, πως ο άνδρας είχε καταδικαστεί με φυλάκιση 2 ετών και 4 μηνών για ενδοοικογενειακή εξύβριση με απειλή τον Δεκέμβριο του 2021 και του είχε δοθεί αναστολή με τον όρο να μη μένει στο σπίτι της γιαγιάς του.

Μετά την καταγγελία της ηλικιωμένης, οι Αρχές συνέλαβαν τον 40χρονο, παραγγέλθηκε εξέταση από ψυχίατρο, ωστόσο οι γιατροί έκριναν ότι δεν χρήζει νοσηλείας. Έτσι, δικάστηκε για ενδοοικογενειακή απειλή, παράνομης οπλοφορία και εξύβριση.

Στο Δικαστήριο ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι έβρισε τη γιαγιά του, όταν πήγε στο σπίτι της να φορτίσει το επαναφορτιζόμενο ραδιόφωνό του, αλλά οι υπόλοιπες κατηγορίες είναι ψέματα, γιατί δεν τον συμπαθεί.

Τελικά, κρίθηκε ένοχος για τα πρώτα δύο και αθωώθηκε για την οπλοφορία, καθώς το μαχαίρι το πήρε από την κουζίνα του σπιτιού της γιαγιάς του και δεν το είχε μαζί του.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook