Σοκ στις ΗΠΑ: Σκότωσε το νεογέννητο μωρό της πετώντας το από το μπαλκόνι

σοκ-στις-ηπα-σκότωσε-το-νεογέννητο-μωρ-1451593

Μια γυναίκα από το Κεντάκι των ΗΠΑ ομολόγησε ότι σκότωσε το νεογέννητο μωρό της πετώντας το από το μπαλκόνι.

Συγκεκριμένα, το πέταξε από το κιγκλίδωμα του δεύτερου ορόφου το 2018. Η Άμπερ Μπόουλινγκ ομολόγησε την ενοχή της για τη δολοφονία του μωρού της κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο δικαστήριο τη Δευτέρα, ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός LEX 18.

Η αστυνομία της πολιτείας Κεντάκι είπε ότι η Μπόουλινγκ, 21 ετών τότε, γέννησε ένα αγόρι τον Δεκέμβριο του 2018. Η γυναίκα τοποθέτησε το βρέφος που έκλαιγε σε μια σακούλα σκουπιδιών και πέταξε την τσάντα.

Το μωρό σκοτώθηκε μόλις λίγες ώρες αφότου το γέννησε η μητέρα του, δήλωσαν τότε αξιωματούχοι. «Είναι αποκαρδιωτικό», είπε ο αστυνομικός Λόιντ Κόχραν, στο LEX 18 πριν από τη σύλληψη. «Σου μπερδεύεται το μυαλό για το ποιος θα μπορούσε να το κάνει αυτό και γιατί».

Αξιωματούχοι της πολιτειακής αστυνομίας είπαν ότι το 2018 αστυνομικοί έλαβαν μια κλήση για ένα νεογέννητο μωρό που βρέθηκε νεκρό μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών στην μπροστινή βεράντα μιας κατοικίας. Μια μέρα μετά την ανακάλυψη, η Μπόουλινγκ κατηγορήθηκε για φόνο.

Η αναφορά σύλληψης της Μπόουλινγκ ανέφερε ότι το βρέφος υπέστη κρανιακό κάταγμα, σπασμένα πλευρά και αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Η ποινή της θα ανακοινωθεί στις 27 Ιουνίου. Η προτεινόμενη ποινή είναι 40 χρόνια.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook