Σοκ στην Ουκρανία: Γιος σκότωσε τη μητέρα του γιατί δεν τον άφηνε να πηγαίνει σε οίκο ανοχής

σοκ-στην-ουκρανία-γιος-σκότωσε-τη-μητέ-1193846

Έπνιξε την 83χρονη μητέρα του με πλαστική σακούλα επειδή εκείνη αρνήθηκε να του δανείσει χρήματα για να πάει σε ιερόδουλη.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην Οδησσό της Ουκρανίας, όπου ένας 55χρονος φέρεται να έβαλε το πτώμα της μητέρας του σε έναν σάκο, να το έσυρε έξω και να το πέταξε σε δρόμο μερικά τετράγωνα από το οικοδομικό συγκρότημα όπου διαμένει, επεσήμαναν οι αστυνομικοί.

Σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, ένας ντετέκτιβ ρωτά τον φερόμενο δράστη: «Τι ακριβώς διέπραξες;» και εκείνος απαντά: «Σκότωσα τη μαμά μου».

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας επιτέθηκε στη μητέρα του στο σπίτι τους στην Οδησσό αργά το βράδυ της Δευτέρας. Η αστυνομία λέει ότι ο γιος χτύπησε την 83χρονη γυναίκα προτού της προκαλέσει ασφυξία με πλαστική σακούλα, όπως μετέδωσε το Osesa Depo.

Ένας μπλε σάκος όπου τα πόδια της γυναίκας ξεχώριζαν εντοπίστηκε το επόμενο πρωινό από τους σοκαρισμένους περαστικούς που ανέφεραν το αποτροπιαστικό εύρημα στους αστυνομικούς. Το πτώμα βρέθηκε με σακούλα στο κεφάλι και αφού το έβγαλαν από τον σάκο το μετέφεραν στο τοπικό νεκροτομείο.

Στο μεταξύ ένας σκύλος της αστυνομίας οδήγησε τους αξιωματικούς από το σημείο στο διαμέρισμα της οικογένειας. Οι γείτονες ταυτοποίησαν το πτώμα από μια φωτογραφία και έδειξαν στους αστυνομικούς το διαμέρισμα της γυναίκας. Ο γιος της βρέθηκε στο σπίτι και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα για ανάκριση, όπου εκεί φέρεται να ομολόγησε το έγκλημά του., υποστήριξαν οι Αρχές.

«Τη χτύπησα στο κεφάλι με ένα σφυρί και έχασε τις αισθήσεις της. Έβαλα μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι και τύλιξα τον λαιμό της με μονωτική ταινία ώστε να ασφαλίσω τη σακούλα. Περίμενα μέχρι που σταμάτησε να αναπνέει. Την έβαλα στον σάκο και την έσυρα έξω. Την άφησα στον δρόμο, επέστρεψα σπίτι, έφαγα, ήπια και πήγα στο κρεβάτι» ομολόγησε κυνικά σε βίντεο ο άνδρας. Επίσης είπε ότι λίγο πριν από τον θάνατο της γυναίκας έπινε αλκοόλ και έβλεπε πορνό.

Οι αστυνομικοί λέγεται ότι σοκαρίστηκαν από την απάθειά του ενώ έκανε τη φρικιαστική ομολογία. Ο άνδρας επιτέθηκε στη μητέρα του στη διάρκεια καβγά επειδή αρνήθηκε να του δώσει χρήματα για να μπορέσει να πάει σε οίκο ανοχής, σύμφωνα με πηγή με στενούς δεσμούς με την αστυνομία. Κατά την έρευνα στο ιστορικό αναζήτησης του κομπιούτερ του είδαν ότι αναζητούσε μία ιερόδουλη.

Ο άνδρας κρατείται και θα πάει για ιατρική εξέταση τις επόμενες ημέρες περιλαμβανομένης και ψυχιατρικής, ώστε να καθοριστεί η ψυχική υγεία του ανθρώπου. Αν καταδικαστεί για φόνο αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης έως 15 ετών. Η έρευνα συνεχίζεται.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook