Δολοφονία ο θάνατος του βρέφους στην Κυψέλη: Είχε τουλάχιστον 10 μαχαιριές στην πλάτη – Σοκ η ιατροδικαστική

δολοφονία-ο-θάνατος-του-βρέφους-στην-κ-2390971

Άγρια μαχαιρωμένο ήταν το βρέφος που εντοπίστηκε χθες στην Κυψέλη.

Αυτό αποδείχθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 3, στο νεκροτομείο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής Συμεών Μεσογίτης.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση ενημερώθηκαν πριν από λίγο πως ο ιατροδικαστής εντόπισε και κατέγραψε τουλάχιστον 10 μαχαιριές στην πλάτη του βρέφους.

Το παιδί φαίνεται από τις εξετάσεις πως ήταν σωστά μεγαλωμένο, δεν είχε κάποιο ζήτημα υγείας, με τον ιατροδικαστή να πιθανολογεί πως πρόκειται για βρέφος που γεννήθηκε μετά από κύηση 8 έως 9 μηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του κάνει λόγο για βρεφοκτονία.

Ως αιτία θανάτου καταγράφονται οι πολλαπλές κακώσεις από μαχαίρι, κάποιες από τις οποίες ήταν θανατηφόρες, αφού έπληξαν ζωτικά όργανα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια ο χρόνος θανάτου, λόγω του ότι το βρέφος είχε τοποθετηθεί στην κατάψυξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook