Σοκ στην Ιταλία: Mπήκε σε σούπερ μάρκετ και άφησε στο ταμείο το ακρωτηριασμένο πτώμα του γιου της

σοκ-στην-ιταλία-mπήκε-σε-σούπερ-μάρκετ-1293654

Μια 44χρονη στην Ιταλία μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ, πλησίασε το ταμείο και άφησε πάνω στον πάγκο το ακρωτηριασμένο πτώμα του μικρού γιου της. Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε την 1η Οκτωβρίου στην πόλη Citta della Pieve, ενώ πιστεύεται ότι το 2 ετών αγοράκι δολοφονήθηκε από την ίδια του την μητέρα για να εκδικηθεί τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της.

Η 44χρονη μητέρα του συνελήφθη από τις Αρχές αφού βρήκαν ένα μαχαίρι στην τσάντα της, αν και εκείνη αρνείται την κατηγορία ότι έχει δολοφονήσει το 2 ετών παιδί της. «Δεν σκότωσα τον γιο μου», φέρεται να έχει δηλώσει επανειλημμένα στους αστυνομικούς.

Σημειώνεται ότι το τρυπημένο και ματωμένο μπλουζάκι του μικρού παιδιού και το φούτερ της γυναίκας βρέθηκαν αργότερα σε ένα κοντινό κτίριο. Επίσης, τα πλάνα από κάμερες ασφαλείας που ανέλυσαν οι Αρχές δεν αποκάλυψαν άλλους πιθανούς υπόπτους στον τόπο του εγκλήματος εκτός από τη μητέρα του παιδιού.

Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, οι ιταλικές Αρχές πιστεύουν ότι το κίνητρο για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα ήταν να εκδικηθεί τον πατέρα του παιδιού, από τον οποίο είχε χωρίσει πρόσφατα και ήταν σε μια μακρά διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού τους. Ο πατέρας, ο οποίος σήμερα ζει στην Ουγγαρία, ειδοποίησε τις αρχές αφού έλαβε μια φωτογραφία του νεκρού γιου του μέσω WhatsApp. Οι αρχές αναφέρουν ότι η μητέρα του μικρού παιδιού έστειλε τη φωτογραφία, λίγο πριν σπεύσει στο σούπερ μάρκετ.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook