Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Τσακώθηκε με την εν διαστάσει σύζυγό του στο γιορτινό τραπέζι και έβγαλε χειροβομβίδα!

σοκ-στη-θεσσαλονίκη-τσακώθηκε-με-την-ε-1155261

Οικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, ανήμερα των Χριστουγέννων, στην περιοχή των Διαβατών, στη Δυτική Θεσσαλονίκη, όταν ένας άνδρας, υπό την επήρεια αλκοόλ διαπληκτίστηκε με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Κατά τη διάρκεια οικογενειακής συνάθροισης για τα Χριστούγεννα σε οικία, ο 58χρονος άνδρας διαπληκτίστηκε με την 47χρονη και πάνω στον καβγά τής πέταξε αντικείμενα χωρίς να την τραυματίσει.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το voria.gr, στη συνέχεια το επεισόδιο πήρε ακόμη πιο άγριες διαστάσεις, καθώς ο 58χρονος ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού όπου πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα. Μάλιστα, απειλούσε και με χειροβομβίδα συγγενείς του!

Ο 58χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ενώ επί τόπου έφτασαν στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), που απενεργοποίησαν τη χειροβομβίδα, την οποία στη συνέχεια παρέλαβε ο Στρατός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες (25-12-2020) από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης 58χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Νόμου περί όπλων και για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, ο 58χρονος κατά τη διάρκεια οικογενειακής συνάθροισης στην περιοχή των Διαβατών διαπληκτίστηκε με 47χρονη ομογενή και εκσφενδόνισε προς το μέρος της διάφορα αντικείμενα, χωρίς να την τραυματίσει.

Ακολούθως, μετέβη στην ταράτσα του οικήματος όπου έβαλε στον αέρα με κυνηγετική καραμπίνα δύο φορές, ενώ στη συνέχεια απείλησε τους παρευρισκόμενους με μία χειροβομβίδα.

Προστρέξαντες αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον δράστη και κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο. Αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που προσήλθαν στο οίκημα απενεργοποίησαν τη χειροβομβίδα προκειμένου να τη συλλέξει αρμόδιο συνεργείο του Στρατού».

cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook