Σοκ στα Χανιά! Θετικός σε τεστ κορονοϊού ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός

σοκ-στα-χανιά-θετικός-σε-τεστ-κορονοϊο-1188100

Το rapid test κορονοϊού στο οποίο υποβλήθηκε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός επεφύλασσε δυσάρεστη είδηση, καθώς το αποτέλεσμα που έδειξε ήταν θετικό.

Αυτή φέρεται πως ήταν και η αιτία, εξαιτίας της οποίας δεν χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία την Κυριακή, στη Μητρόπολη των Χανίων.

Επισημαίνεται ότι πρόκειται για αποτέλεσμα rapid test και όχι του μοριακού (PCR) τεστ.

Δεν έχει υπάρξει προς το παρόν λεπτομερής πληροφόρηση για την κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη και για το αν παρουσιάζει συμπτώματα, ωστόσο αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση από την Ιερά Μητρόπολη.

Έπειτα από επικοινωνία με την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός δεν λειτούργησε την Κυριακή, με τη διευκρίνιση όμως ότι προγραμμάτιζε λειτουργία σε ναό στον Αποκόρωνα και όχι στη Μητρόπολη, την οποία δεν πραγματοποίησε λόγω των ελαφρών συμπτωμάτων που είχε εμφανίσει.

Ο Σεβασμιώτατος βρίσκεται σε καλή κατάσταση στην οικία του, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ, στο οποίο επίσης υπεβλήθη.

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου και το μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτη.

zarpanews.gr

10 thoughts on “Σοκ στα Χανιά! Θετικός σε τεστ κορονοϊού ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός

    1. Ολα ειναι ΨΟΜΑΤΑ , οι ασθενεισ ειναι ηθοποιοι , μια απλη γριπουλα ειναι! Στην Ελλαδα εχουν πεθανει 7.000 ατομα στην Αμερικη 550.000 και και στην αγγλια 140.000 .Επισης η γη ειναι επιπεδη , τοσα χρονια μας λενε ΨΟΜΑΤΑ οτι ειναι στρογγυλή , ας ακουσουμε τον ¨¨ΕΛΛΗΝΑ ¨¨ που με ενα δημοτικο ξερει τα παντα !

  1. Ωραία, Συντοπίτες σας παρακαλώ να παρακολουθήσετε από κοντά την περίπτωση για να καταλάβετε το δούλεμα !
    Πρώτον δεν τον έβαλαν σε νοσοκομείο όπως θα έβαζαν τον κάθε άλλο ηλικιωμένο ( και είμαι σίγουρος ότι θαχει και υποκείμενα νοσήματα λόγω ηλικίας ). Γιατί άραγε ? Για δυο λόγους : η ξέρουν ότι είναι παραμύθι η ….διάγνωση αλλά το δημοσιεύουν για να μας φοβήσουν να πηγαίνουμε εκκλησία η έχει κολλήσει πραγματικά αλλά αρνείται να πάει νοσοκομείο γιατί ξέρει ότι άμα μπει θα τον πεθάνουνε ( όπως κάνουν σε ολους σχεδόν που βάζουν στο νοσοκομείο ) για να γίνει απτή απόδειξη ότι αν πάμε εκκλησία θα κολλήσουμε και θα πεθάνουμε ! Ο κληρικός δηλαδή ξέρει το παιχνίδι που παίζεται με τους ηλικιωμενους και αρνείται να γίνει θύμα του Μητσοτακη που θα έκανε κο λωτού μπες από τη χαρά του αν μπορούσε να προσφέρει ένα νεκρό μητροπολίτη σαν απόδειξη να μην πάμε στην εκκλησία. Αλλά μάλλον θα μείνει με τη χαρά αφού σας καλώ να παρακολουθήσετε από κοντά την ιστορία αυτή και εδώ θα είμαστε ( βάζω στοίχημα την περιουσία μου ότι σε 10-15 μέρες θα δούμε ότι ο μητροπολίτης θα χαίρει άκρας υγείας και θα αρχίσει να λειτουργεί πάλι. Πως είμαι τόσο σίγουρος ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Ότι φωνάζω ένα χρόνο τώρα, όχι τεστ, όχι νοσοκομείο, όχι εμβόλια. Είναι γρίπη αλλά μπεις σε νοσοκομείο σου κολλάνε μόλυνση σε διασωληνώνουν και σε στέλνουν έννομα και χωρίς αποδείξεις στον Άγιο Πέτρο με σημείωμα: από κορωνοιό πήγε, μην ψάξετε τίποτα, θάφτε τον αυθημερόν. Την προσοχή σας λοιπόν στον μητροπολίτη και την κατάληξη της ιστορίας αυτής για να ….ψυλλιαστείτε το παιχνίδι θανάτου που παίζουν εις βάρος σας.

    1. αδερφέ έχεις κάψει φλατσα… επίσης η γη είναι επίπεδη και ο bill θέλει να μας βάλει τσιπ…

      2000 κρούσματα την ήμερα… περίπου 200 μπαίνουν νοσοκομείο… 30 πεθάνουν…

      τράβα μια βόλτα απο το νοσοκομείο να δεις τι γίνεται…

      Η ανάρτηση σου υπονοεί οτι οι ιατροί του νοσοκομείου είναι δολοφόνοι;;;

      1. Να φανταστω αυτα δεν ισχυαν για τον Ιερωνυμο; Επισης εκανε τεστ σημερα επειδη ηρθε σε επαφη με κρουσμα και βγηκε θετικο. Δυστυχως τα συμπτωματα κανουν 2-3 μερες να εμφανιστουν. Ελπιζω φυσικα, ο ανθρωπος να μην βγαλει ουτε ενα συμπτωμα. Προς Θεου ομως να χρειαστει να νοσηλευτει στο νοσοκομειο για τις δικες σου αμπελοφιλοσοφιες.
        Τελος επειδη μαρεσει το στοιχημα, κανε ενα σχολειο με το Ονοματεπωνυμο σου τουλαχιστον. Τοση η μαγκια σου; Η φοβασαι μην εκτεθεις; Δωσε καποιο email να τα πουμε τις επομενες 10-12 μερες.

    2. ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ…
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ…
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΚΑΤΗΡΓΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΤΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ…
      ΕΙΣΑΙ ΣΑΛΤΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΠ ΑΡΤ…
      ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ Ο ΣΤΙΒΕΝ ΚΙΝΓΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ…
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  2. @ άντε
    200 κρούσματα τη μέρα, μπλα, μπλα, μπλά, 30 θα πεθάνουν, μπλά, μπλά μπλά έτσι σου είπαν, έτσι λές, τόσο σου κόβει !
    Τραβά μια βόλτα στο νοσοκομείο να δεις τι γίνεται, μπλά, μπλά, μπλά , εσυ Ε πηγές βόλτα στο νοσοκομείο ? Εγώ που προσπάθησα να πάω μου είπαν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΛΟΓΩ COVID 19. Άρα είσαι ΨΕΥΤΗΣ, πανικόβλητος και ψεκασμένος αφού δεν μπορείς να διανοηθείς άλλη περίπτωση.
    Υπονοείς. Οι γιατροί του νοσοκομείου είναι δολοφόνοι, μπλά, μπλά μπλά, ο νόμος λέει ότι μετά το θάνατο του ασθενούς πρέπει να γίνει νεκροτομή, νεκροψία για να βγει πιστοποιητικό ΑΙΤΙΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ και να μπορεί ο νεκρός να ταφεί, στούς θανάτους « κορωνοιού δεν γίνεται νεκροτομή, απλά βγάζουν το πιστοποιητικό για να γίνει η ταφή, από τη στιγμή που δεν γίνεται νεκροτομή, νεκροψία όπως ορίζει ο νόμος μπορώ να αναρωτηθώ το γιατί και να σκεφθώ το αυτονόητο για τους γιατρούς, κάτι που το 95 % των γιατρών φωνάζει σχεδόν ένα χρόνο ( βεβαίως προϋποθέτει κάποιο IQ για να το αντιληφθεί κάποιος, επομένως απαλλάσσεσαι !
    Ας περιμένουμε λοιπόν την δικαιοσύνη και τα δικαστήρια που θα έρθουν σύντομα να αποφανθούν αν είναι δολοφόνοι η όχι !
    Ποτέ μην λογομαχείς με ένα ηλιθιο, …θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας !!!

    1. Παρολο που ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εισαι ο ιδιοςμε τον »ιδου η ροδος ιδου το πηδημα» ας μπω στον κοπο να σε ρωτησω κατι.
      Πρωτον, εγω πως πηγα στο νοσοκομειο και με αφησαν κανονικα να μπω; Προφανως οχι στην μοναδα covid! Γιατι οσο ηλιθιος κι αν εισαι θα καταλαβεις οτι σε οποιαδηποτε ασθενεια μεταδοτικη οι γιατροι δεν φερνουν σε επαφη υγιη κοσμο. Αρχικα ο νομος που λεει οτι για καθε θανατο πρεπει να γινετια νεκροψια;
      Επισης τι φωναζει το 95% (μαρεσει που εισαι τοσο ηλιθιος και παραθετεις ενα στατιστικο στοιχειο της κεφαλης σου, αρα μονο σου κανεις τα επιχειρηματα σου αβασιμα και ανακριβη) των γιατρων γιατι δεν καταλαβα!
      Σιγουρα παντως ΙQ εσυ δεν εχεις. Και σιγουρα δεν συγκρινεται με το IQ ενος επιστημονα που μελεταει τον καθε ιο. Σιγουρα δε συγκρινεται με το IQ πανεπιστημιακων καθηγητων ιατρικης!
      Φαινετια το IQ σου μπορεις να το συγκρινεις με καμιας κατσικας αλλα και παλι φοβαμαι οτι θα χασεις. Οσο για το ποιος ειναι ηλιθιος θα το δειξει η ιστορια. Την οποια αν διαβαζεις, σε ολες τις προηγουμενες πανδημιες που περασαν απο τον πλανητη υπηρχαν και οι αρνητες της, που ποτε στο μελλον δεν δικαιωθηκαν οι αποψαρες τους.

      ΥΓ. Σημερα πεθανε ενας ακομα συντοπιτης μας οποτε ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ και σεβασου των αγωνα που δινουν ορισμενες οικογενειες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook