Σοκ: Πέντε νέες μηνύσεις για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ – Αναφορές και για βία

σοκ-πέντε-νέες-μηνύσεις-για-σεξουαλικ-1372212

Για σεξουαλική κακοποίηση πέντε ακόμη ανηλίκων κατηγορείται ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, που πρόσφατα είχε δικαστήριο για την υπόθεση μιας 8χρονης, η οικογένεια της οποίας κατήγγειλε ότι κακοποίησε σεξουαλικά πριν από περίπου 8 χρόνια.

Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι ο δικηγόρος της οικογένειας, Παναγιώτης Παπαϊωάννου κατέθεσε σήμερα Παρασκευή μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά του εν λόγω μουσικού για πέντε ακόμη υποθέσεις ανηλίκων που καταγγέλλουν ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση στην παιδική τους ηλικία (από 8 ως 13 ετών).

Καταγγελίες και για βία

Τώρα πλέον και οι 5 γυναίκες έχουν ενηλικιωθεί και προχώρησαν στις συγκεκριμένες καταγγελίες μέσω μηνυτήριας αναφοράς στην εισαγγελία. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι κοπέλες-θύματα πλην δύο δε γνωρίζονται μεταξύ τους. Τα περιστατικά της κακοποίησης σύμφωνα με τις καταγγελίες έγιναν σε διαφορετικούς τόπους.

Οι Πυξ Λαξ ως γνωστόν πήραν θέση για τις συγκεκριμένες καταγγελίες τονίζοντας πως δεν συνεργάζονται με τον εν λόγω μουσικό τα τελευταία χρόνια.

«Μέσα στις αναφορές των κοριτσιών υπάρχουν και στοιχεία βίας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Τα δύο κορίτσια γνωρίζονται μεταξύ τους, ενώ τα υπόλοιπα είναι άγνωστα μεταξύ τους, με τον δικηγόρο να υποστηρίζει πως αναμένονται νέες καταγγελίες.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook