Σοκ: Μητέρα σκότωσε τα τρία παιδιά της – Τους τραγουδούσε ενώ τα έπνιγε

σοκ-μητέρα-σκότωσε-τα-τρία-παιδιά-της-8211-987920

Η Rachel Henry σκότωσε τα τρία της παιδιά την Δευτέρα, σε ένα έγκλημα που έχει σοκάρει την Αριζόνα των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει το δίκτυο FOX, η γυναίκα αφού τα σκότωσε, έβαλε τα παιδιά στον καναπέ του σαλονιού και τα τοποθέτησε σαν να κοιμούνται.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου η μητέρα ενώ προκαλούσε ασφυξία στα παιδιά, τους τραγουδούσε.

Μάλιστα, ο τρίχρονος γιος της ούρλιαζε, προσπαθώντας να σταματήσει τη μητέρα του και φώναζε «όχι» ενώ εκείνη σκότωνε την ενός έτους αδελφή του.

Η 22χρονη, αρχικά έβαλε το χέρι της στη μύτη και το στόμα της ενός έτους κόρης της, μέχρι που σταμάτησε να αναπνέει. Άφησε το άψυχο σώμα της μικρής στο πίσω υπνοδωμάτιο, και άρχισε να κυνηγάει τον τρίχρονο γιο της, μέχρι που η θεία της και ο πατέρας των παιδιών μπήκαν στο σπίτι. Έπαιξαν για λίγο με τα παιδιά και τότε η 22χρονη πήρε τον τρίχρονο στο υπνοδωμάτιο με την δικαιολογία ότι έπρεπε να του αλλάξει εσώρουχο.

Στη συνέχεια έβαλε το παιδί στο πάτωμα και με τα χέρια της του προκάλεσε ασφυξία.

«Η Rachel περιέγραψε ότι τραγουδούσε στον τρίχρονο ενώ εκείνος την γρατζουνούσε στο στήθος και την τσίμπαγε σε μια προσπάθεια να σωθεί» λέει η αστυνομική αναφορά.

Το τελευταίο θύμα της ήταν το επτά μηνών μωρό της. Τάισε το κοριτσάκι, μέχρι που αποκοιμήθηκε και μετά της προκάλεσε ασφυξία, ενώ οι συγγενείς της βρίσκονταν στο σπίτι.

Η γυναίκα συνελήφθη ενώ έχει και ιστορικό χρήσης ουσιών.

enikoa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook