Σοκ με τις δηλώσεις δημοτικού συμβούλου για τον Παναγιωτόπουλο: “Δεν φταίει αυτός, οι 50 γυναίκες φταίνε…είναι συνυπεύθυνες»

σοκ-με-τις-δηλώσεις-δημοτικού-συμβούλ-1339524

Σάλο έχουν προκαλέσει τα σχόλια που φέρεται να έκανε στο facebook ένας δημοτικός σύμβουλος της Καλαμαριάς, στον απόηχο των αποκαλύψεων για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και το revenge porn.

Ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Δημοτικής Εμπορικής και Τουριστικής Επιχείρησης Καλαμαριάς, Ιωάννης Ανδρεάδης, σχολιάζοντας σε ανάρτηση που έκανε μία γυναίκα σχετικά με τα βίντεο που δημοσίευσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εν αγνοία της πρώην συντρόφου του, εξέφρασε απόψεις με τις οποίες εξισώνει τον θύτη με το θύμα.

Τα σχόλια για τα θύματα του Στάθη Παναγιωτόπουλου που προκάλεσαν σάλο

“Δεν φταίει αυτός… οι 50 γυναίκες φταίνε… εκεί είναι η ξεφτίλα… αυτός ούτως ή άλλως… γουρούνι ήταν… γουρούνι θα μείνει… αλλά τα γουρούνια μόνο με γουρούνια πάνε!!!”, ήταν ένα από τα σχόλια που έγραψε ο δημοτικός σύμβουλος, όπως αναφέρει η voria.gr, με αποτέλεσμα να προκληθεί θύελλα αντιδράσεων. “Τα θύματα έδωσαν πρόσφορο έδαφος στον άθλιο δράστη να δράσει… είναι συνυπεύθυνες…”, έγραψε, επίσης, όπως φαίνεται στα σχετικά σχόλια που δημοσιεύει η ιστοσελίδα.

Το θέμα ανέδειξε η δημοτική παράταξη “Καλαμαριά πρώτη ξανά”, η οποία και αφότου έλαβε γνώση της συγκεκριμένης συμπεριφοράς, ενημέρωσε άμεσα τον δήμαρχο Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, ζητώντας την άμεση αποπομπή του από την προεδρία της ΔΕΤΕΚ αλλά και την παραίτησή του από μέλος του δημοτικού συμβουλίου.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα, ο επικεφαλής της παράταξης, Άρης Τεμεκενίδης ανέφερε ότι μία γυναίκα έκανε μία ανάρτηση την Κυριακή αναφορικά με τις καταγγελίες για εκδικητική πορνογραφία, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα. Κάτω από την ανάρτηση σχολίασε ο πρόεδρος της ΔΕΤΕΚ ο οποίος και ανέφερε πως τα θύματα έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για τα βίντεο και άρα “είναι συνυπεύθυνες και ηλίθιες”.

“Είναι ανήκουστα πράγματα. Δεν γίνεται να ειπωθεί κάτι αντίστοιχο από έναν άνθρωπο και δη ένα δημόσιο πρόσωπο”, σχολίασε ο κ. Τεμεκενίδης και πρόσθεσε πως πριν προχωρήσει στη δημοσιοποίηση της καταγγελίας, ενημέρωσε προσωπικά τον δήμαρχο. “Ο κ. Δαρδαμανέλης μου είπε πως δεν γνώριζε τίποτα και εμείς ζητήσαμε την άμεση αποπομπή του. Τώρα βρισκόμαστε εν αναμονή των αποφάσεων του δημάρχου”, σημείωσε.

Την άμεση απομάκρυνσή του, ζητεί η παράταξη “Καλαμαριά πρώτη ξανά”

Σε σχετική ανακοίνωση, η παράταξη “Καλαμαριά πρώτη ξανά” αναφέρει πως “τη στιγμή που ολόκληρη η χώρα έχει σοκαριστεί από τις πρόσφατες αποκαλύψεις και καταγγελίες κατά του γνωστού πρώην συμπαρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα”, τη στιγμή που οι καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής βίας πληθαίνουν, σε μια χρονιά που τη χώρα μας συγκλονίζουν δεκάδες γυναικοκτονίες, εκλεγμένο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμαριάς και της Διοίκησης του δήμου, πρόεδρος της ΔΕΤΕΚ, ξεπερνάει κάθε όριο με το γνωστό εκκεντρικό του ύφος: το στέλεχος της διοίκησης του Δημάρχου κ. Γιάννη Δαρδαμανέλη με αναρτήσεις και σχόλια στα social media, διατυπώνει απαράδεκτες θέσεις, εξισώνοντας θύτη και θύματα, θεωρώντας «συνυπεύθυνες» και «ηλίθιες» τις γυναίκες – θύματα!»”.

“Χωρίς δεύτερη κουβέντα, απαιτούμε άμεσα την απόσυρση των σχολίων του, την έγγραφη συγγνώμη του, την ξεκάθαρη αποδοκιμασία τέτοιων αισχρών σχολίων από τον δήμαρχο και τα άλλα στελέχη της Διοίκησης και την άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του προέδρου της ΔΕΤΕΚ αλλά και από κάθε άλλη θέση ευθύνης του Δήμου μας.

Οποιαδήποτε ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές απλά δείχνει επιδοκιμασία και είναι ανεπίτρεπτη. Ο επικεφαλής μας, Άρης Τεμεκενίδης, επικοινώνησε ήδη με τον Δήμαρχο και απαίτησε την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου στελέχους της Διοίκησης και την σαφή, δημόσια, αποδοκιμασία των ενεργειών του”, καταλήγει η ανάρτηση της παράταξης που ανέδειξε το θέμα.

Πηγή: enikos.gr

One thought on “Σοκ με τις δηλώσεις δημοτικού συμβούλου για τον Παναγιωτόπουλο: “Δεν φταίει αυτός, οι 50 γυναίκες φταίνε…είναι συνυπεύθυνες»

  1. Ξύλα δεν έχετε ? Ανάψτε φωτιά και κάντε τον όπως γινόταν τον μεσαίωνα. ! Ούτως η άλλως πιο κάτω δεν γίνεται να πάμε !
    Μόνο η γνώμη της μαφίας των πεφωτισμένων επιτρέπεται ! Αλλοιώς στην πυρά και στην πλατεία για παραδειγματισμό.
    Να μην ξεχάσετε να τραβάτε βίντεο για το Facebook σας.
    Αυτοί και μεις ! Η αυτοί η εμείς ! Τα παιδιά σας κάνουν το Σταύρος τους και παρακαλούνε να βουλιάξει η Κρήτη να σας ξεφορτωθούνε μια ώρα ταχύτερα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook