Σοκ με στρατιωτικό – Αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο γραφείο του

σοκ-με-στρατιωτικό-αυτοπυροβολήθηκ-1131157

Τέλος στη ζωή του έβαλε το πρωί της Πέμπτης (17/11) ένας 45χρονος στρατιωτικός που υπηρετούσε στο Δ´ Σώμα Στρατού στην Ξάνθη.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το fonitisxanthis.gr, πρόκειται για στέλεχος του Πυροβολικού που υπηρετούσε στο Πετροχώρι, το οποίο αυτοκτόνησε με το στρατιωτικό του όπλο ενώ βρισκόταν στο γραφείο του μετά τη χθεσινοβραδινή του υπηρεσία.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, όλα έγιναν περίπου στις 7:30 το πρωί, όταν συνάδελφοι του άκουσαν τον πυροβολισμό και έτρεξαν για να δουν τι συμβαίνει, αντικρίζοντας όμως το άψυχο κορμί του συναδέλφου τους.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ για το τραγικό συμβάν

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου 2022, o Ανθυπασπιστής Α.Μ., ετών 45, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Ξάνθης και εκτελούσε υπηρεσία, τραυματίστηκε σοβαρά από όπλο, ευρισκόμενος εντός του Στρατοπέδου. Διεκομίσθη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου και κατέληξε.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ).

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook