Σοκ: Κροκόδειλος κατασπάραξε 8χρονο μπροστά στα μάτια των γονιών του

σοκ-κροκόδειλος-κατασπάραξε-8χρονο-μπ-909198

Ένα φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στην Κόστα Ρίκα, αφού ένας κροκόδειλος έφαγε ένα 8χρονο παιδάκι μπροστά στα μάτια των γονιών του, καθώς είχαν πάει για ψάρεμα στις όχθες ενός ποταμού.

Σύμφωνα με την nypost.com, το περιστατικό σημειώθηκε στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, όταν ο 8χρονος Ζούλιο Οτέρο Φερνάντες βρισκόταν με την οικογένειά του στην όχθη ενός ποταμού, όπου μαζί με συγγενείς είχαν πάει για ψάρεμα.

Ο μικρός είχε μπει στο ποτάμι μέχρι τα γόνατα, όταν ξαφνικά το τεράστιο ερπετό το άρπαξε και αφού το αποκεφάλισε μπροστά στους γονείς του και τα τέσσερα αδέλφια του στη συνέχεια τον καταβρόχθισε.

Οι γονείς του έβλεπαν το τραγικό αυτό θέαμα ανήμποροι, ενώ αυτόπτης μάρτυρας είχε αναφέρει πως «άρπαξε το παιδί, το ταρακούνησε και του έκοψε το κεφαλάκι του. Τότε το άρπαξε ξανά και το έσυρε μέσα στο νερό».

Μάλιστα, η οικογένεια του άτυχου παιδιού ζήτησε από τις αρχές της Κόστα Ρίκα να πυροβολήσουν τον κροκόδειλο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό λόγω της νομοθεσίας που προστατεύει τα εν λόγω ζώα.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook