Σοκ: Η σαρία εφαρμόστηκε σε 17χρονη – Την κακοποίησε ο πατριός της επειδή δεν ήθελε να παντρευτεί 40χρονο

σοκ-η-σαρία-εφαρμόστηκε-σε-17χρονη-την-1084080

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Ο νόμος της σαρίας εφαρμόστηκε στην περίπτωση μιας 17χρονης. Η νεαρή κοπέλα δεν ήθελε να παντρευτεί αυτόν που της υποδείκνυε ο 53χρονος πατριός της και η μητέρα της.

Σε έναν καβγά ο πατριός της την οδήγησε στο δωμάτιο της και την ξυλοκόπησε. Μάλιστα όπως καταγγέλλει η 17χρονη στην κακοποίηση συμμετείχε και η μητέρα της.

Η 17χρονη κατήγγειλε την κακοποίησή της στην αστυνομία

Η ανήλικη κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να επέμβει η εισαγγελέας ανηλίκων και το ζευγάρι να συλληφθεί.

Στις περιγραφές της η κοπέλα ανέφερε ότι ο πατριός της πήρε ένα μαξιλάρι και προσπάθησε να την πνίξει, ενώ άφησε υπόνοιες και για σεξουαλική κακοποίηση.

 

One thought on “Σοκ: Η σαρία εφαρμόστηκε σε 17χρονη – Την κακοποίησε ο πατριός της επειδή δεν ήθελε να παντρευτεί 40χρονο

  1. Να εφαρμοστουν οι νομοι της Ελλαδας με ολη την αυστηροτητα που αρμοζει. Οι μεταναστες ( για οποινδηποτε λογο κι αν εχουν ερθει εδω) ΠΡΕΠΕΙ , ΟΦΕΙΛΟΥΝ να σεβονται και να εφαρμοζουν τους διλους μσς νομους. Οχι να φερνουν την καταντια του πολιτισμου τους( λεμε τωρα) , και να εχουν την απαιτηση να τους εφαρμοζουν εδω . Ελεος !!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook