Σοκ για την αγορά αυτοκινήτου ο θάνατος του Νίκου Σπανού απο κορονοϊό – Ήταν υγιέστατος, λέει ο γιος του

Ο μόλις 52 ετών μάνατζερ και πρώην CEO της Goodyear Hellas, Νίκος Σπανός, προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων, νικημένος από τη μάχη του με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο Αττικόν.

Έχοντας ήδη διατελέσει από διάφορες θέσεις μέλος της Michelin και της Masterlease στην Ελλάδα, ο Νικόλαος Σπανός έλαβε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή στην Goodyear Dunlop Hellas τον Ιανουάριο του 2002.

Τον Οκτώβριο του 2007 ο κ. Σπανός ορίστηκε ως ο νέος CEO και Γενικός Διευθυντής, Υπεύθυνος για Ελλάδα και Κύπρο, της Goodyear Dunlop Hellas.

Ο κ. Νίκος Σπανός, γενικός διευθυντής Ελλάδος και Κύπρου, ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης, σε μια περίοδο όπου αρχικά οι δυσκολίες δεν φαίνονταν, όμως, όπως αποδείχθηκε, ήταν μπροστά μας. Ο έμπειρος μάνατζερ, αν και νέος σε ηλικία τότε, διέγνωσε έγκαιρα την επερχόμενη κρίση, για την οποία εκτίμησε, σε συνδυασμό με την ανάλυση των μακροοικονομικών δεδομένων, ότι η διάρκειά της δεν θα ήταν μικρή.

Ο 52χρονος ήταν – όπως είπε και ο γιος του – υγιέστατος, κάτι που προκαλεί προβληματισμό στην επιστημονική και ιατρική κοινότητα.

«Είμαστε ακόμα, από επιστημονικής πλευρά στο επίπεδο που μαθαίνουμε αυτό το καινούριο νόσημα» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Ευάγγελος Γιαμαρέλλος, Αναπληρωτής Παθολογίας – Λοιμώξεων του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αττικόν», όπου και νοσηλευόταν ο 52χρονος.

Μάλιστα ο 24χρονος γιος του , όπως αποκάλυψε η μητέρα του, έμαθε ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή με βιντεοκλήση, καθώς κι ο ίδιος νοσηλεύεται, αφού εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

«Ήταν υγιέστατος κι έφυγε, τον πήρε ο ιός» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο γιος του, επισημαίνοντας ότι ο κορωνοϊός χτυπά και ανθρώπους «που δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα όπως κι εμένα. Δέκα ημέρες είχα 39 πυρετό και τώρα είμαι άλλες, πόσες… Μιάμιση βδομάδα μέσα στο νοσοκομείο».


Η πρώην σύζυγος του Νίκου Σπανού ανέφερε ότι ήταν υγιέστατος, ενώ έκανε λόγο για ένα αξιόλογο άτομο, πολύ αγαπητό.

Όταν νόσησε με κορωνοϊό, είχε πυρετό, καθώς είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα. Μίλησε με τον ΕΟΔΥ και τον παρέπεμψαν για εξετάσεις.

«Πήγε έκανε το τεστ, έγινε Δευτέρα, Τετάρτη βγήκε η απάντηση. Του είπαν να καλέσει το ασθενοφόρο και να πάει στο νοσοκομείο. Και πήγε το ασθενοφόρο και τον πήρε, είχε 39 πυρετό», είπε. Ωστόσο ήταν άτυχος, καθώς δεν άντεξε τις επιπλοκές του κορωνοϊού.

«Δεν ξέρω τι έγινε, ήταν να τύχει σε εμάς», είπε η γυναίκα.

Πρωτο Θεμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ