Σοκ για παίκτρια της ΑΕΚ: Ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο

σοκ-για-παίκτρια-της-αεκ-ενεπλάκη-σε-θα-1316835

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη άθελα της χθες (12/11) το βράδυ η παίκτρια της ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ, Μαλίνα Τερέλ!

Σε μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση ενεπλάκη η Μαλίνα Τερέλ την Παρασκευή (12/11) το βράδυ, καθώς παρέσυρε με το αμάξι της έναν πεζό.

Το τροχαίο συνέβη στο ρεύμα ανόδου της Εθνικής οδού, στο ύψος των ΚΤΕΛ. Όταν η Αμερικανίδα ακραία της ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ γυρνούσε από τη Νέα Σμύρνη, που είχε πάει για τον αγώνα του Μίλωνα με τον Φίλιππο Βέροιας, όπου αγωνίζεται ο φίλος της, Χέπμπουρν Σονάρι.

Τότε λοιπόν, ένας πεζός ανέβηκε στο διαχωριστικό αφού δεν υπήρχε διάβαση πεζών στο σημείο και έπεσε πάνω στο αμάξι της Τερέλ, η οποία πήγαινε ωστόσο κανονικά στην πορεία της, σύμφωνα με τις μαρτυρίες!

Μάλιστα, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ όπως είναι φυσικό, η 30χρονη παίκτρια της «Ένωσης» υπέστη μεγάλο σοκ. Ακολούθησαν η κατάθεσή της στην Τροχαία αρχικά και κατόπιν στο αστυνομικό τμήμα με τον τιμ μάνατζερ Λεωνίδα Αρχόντη ενώ αφέθηκε ελεύθερη αφού διαπιστώθηκε πως ο αποθανών ήθελε να αυτοκτονήσει…

flash.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook