Σοκ για δύο Ολλανδές τουρίστριες στην Κρήτη – Τους επιτέθηκαν για να τις βιάσουν Γερμανοί τουρίστες

σοκ-για-δύο-ολλανδές-τουρίστριες-στην-1181678

Εφιαλτική ήταν η νύχτα της Κυριακής για δύο φίλες από την Ολλανδία, ηλικίας 19 και 22χρόνων αντίστοιχα, καθώς νωρίς το πρωί της Δευτέρας κατήγγειλαν στις αρχές της Χερσονήσου τον βιασμό της μικρότερης σε ηλικία και απόπειρα βιασμού σε βάρος της μεγαλύτερης.

Οι δύο κοπέλες διασκέδαζαν σε μπαρ της Χερσονήσου, παρέα με δύο Γερμανούς υπηκόους που έκαναν τις διακοπές τους στην περιοχή. Οι δύο φίλες δέχθηκαν πρόταση από τους νεαρούς να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους στο ενοικιαζόμενοι διαμέρισμά τους.

Τα τέσσερα νεαρά άτομα με «γουρούνες» που είχαν νοικιάσει οι δύο Γερμανοί μετέβησαν στο κατάλυμά τους, όπου βρίσκονταν άλλοι δύο φίλοι τους.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 19χρονη στους άνδρες του Α.Τ Χερσονήσου ο ένας από τους δύο νεαρούς άνδρες την απομόνωσε σε χώρο του σπιτιού και τη βίασε, ενώ η 22χρονη με τη σειρά της κατήγγειλε ότι ενόσω βρισκόταν μαζί με τα τρία άτομα ένας εξ αυτών προσπάθησε να τη βιάσει.

Οι δύο φίλες από την Ολλανδία μπόρεσαν να υποδείξουν στους αστυνομικούς το σημείο όπου βρισκόταν το ενοικιαζόμενο διαμέρισμα των Γερμανών υπηκόων, καθώς στη διαδρομή από το μπαρ προς το κατάλυμα συγκράτησαν το όνομα γειτονικού ξενοδοχείου.

Οι 4 άνδρες συνελήφθησαν και απομένει να διευκρινιστεί ποιοι ήταν οι δύο που εμπλέκονταν στον καταγγελλόμενο βιασμό και την απόπειρα βιασμού, καθώς οι άλλοι δύο φέρονται να ήταν αμέτοχοι.

Οι νεαροί μετά τη σύλληψή τους αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook