Σοκ: Είπε στη γυναίκα του να φωνάξει τον γιατρό, έβγαλε τον όρο και έπεσε από τον πέμπτο όροφο

σοκ-είπε-στη-γυναίκα-του-να-φωνάξει-τον-1240534

Νοσηλευόμενος στην παθολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο ήταν ο 68χρονος που χθες τα ξημερώματα έπεσε στο κενό βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας με καταγωγή από τη Λυγιά Ναυπακτίας, την Τρίτη έφθασε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών συνοδευόμενος από τη σύζυγο του και τις απογευματινές ώρες ακολούθησε η εισαγωγή του στην κλινική με συμπτώματα ειλεού, όπως γράφει το pelop.gr.

Όπως πληροφορείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο του μαζί με τη γυναίκα του, περίπου στις 3 π.μ., επικαλούμενος αφόρητους πόνους την προέτρεψε να ζητήσει από το νοσηλευτικό προσωπικό παυσίπονο.

Η γυναίκα βγήκε από το δωμάτιο και τότε ο ηλικιωμένος βρήκε την ευκαιρία να σηκωθεί από το κρεβάτι, να βγάλει τον ορό και να προχωρήσει στη «βουτιά» θανάτου από το παράθυρο του 5ου ορόφου του κτιρίου.

Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, ενώ η σύζυγος του όταν αντελήφθη τι είχε συμβεί κατά την ολιγόλεπτη απουσία της, υπέστη ισχυρό σοκ.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα στην αυτοχειρία, αφού κατά πληροφορίες δεν φέρεται να τον απασχολούσε κάτι ή να είχε εκδηλώσει αυτοκτονικές τάσεις.

Η κατάθεση της συζύγου του όταν η κατάσταση της υγείας της το επιτρέψει, αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση. Την προανάκριση για το τραγικό περιστατικό έχει αναλάβει το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook