Σοκ: 8χρονος καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα!

σοκ-8χρονος-καταπλακώθηκε-από-γκαραζό-850742

Ενα 8χρονο αγοράκι καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα στην περιοχή του Φαλήρου και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων.

Συγκεκριμένα, το 8χρονο παιδί καταπλακώθηκε από την γκαραζόπορτα του σπιτιού του, την ώρα που έπαιζε με το αδερφάκι του, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο 8χρονος μαζί με την οικογένειά του έφτασε σήμερα το πρωί στο Φάληρο από την Κοζάνη για να κάνουν Πάσχα μαζί με τον παππού και την γιαγιά. Αφού λοιπόν έφτασαν στο σπίτι τους στο Φάληρο, ο 8χρονος μαζί με τον αδελφό του βγήκαν από το σπίτι για να παίξουν. Καθώς έβγαινε από το σπίτι, ο 8χρονος τράβηξε την γκαραζόπορτα με αποτέλεσμα εκείνη να αποκολληθεί και να τον καταπλακώσει.

Η γκαραζόπορτα με μήκος πάνω από 3 μέτρα και βάρους πάνω από 150 κιλά τραυμάτισε σοβαρά το 5χρονο αγόρι στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα. Ο πατέρας του ήταν εκείνος που σήκωσε την γκαραζόπορτα για να απεγκλωβίσει το παιδί του, ενώ η μητέρα του βρισκόταν σε κατάσταση σοκ

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ο μικρός υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση και παραμένει διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook