Σοφία Μουτίδου: Η συγκλονιστική της εξομολόγηση για τις κρίσεις πανικού

σοφία-μουτίδου-η-συγκλονιστική-της-εξ-1315908

Η Σοφία Μουτίδου ανέβασε ένα βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube, στο οποίο μίλησε για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της και τα περιστατικά που την στενοχώρησαν το τελευταίο διάστημα.

Από ποια γεγονότα κλονίστηκε η Σοφία Μουτίδου;

“Τι συνέβη λοιπόν σε εμένα; Γιατί αυτή τη φορά πάλι οι πανικοί μου ξεκίνησαν.”, είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Στη συνέχεια έκανε αναφορά στο πόσο την επηρέασε ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά: “Μια εβδομάδα πριν εγώ είχα αρρωστήσει από γρίπη και ήμουν σωματικά σε κατάπτωση. Όταν συνέβη αυτό με την Φώφη, ήρθε πάνω σε ένα σώμα που ήταν καταπτοημένο.”

“Ο θάνατος της Φώφης με κλόνισε από πάρα πολλές μεριές. Πρώτα από όλα επειδή την ήξερα ή άλλη ήταν η πλευρά της γυναίκας που έχει την ίδια ηλικία με την μαμά μου και η άλλη ήταν η πλευρά της γυναίκας που μοιάζει σε εμένα: ηλικιακά και ως ιδιότητα μητέρας. Αυτά είναι αρκετά για έναν άνθρωπο που παίρνει αγωγή για τους πανικούς του να τον πυροδοτήσουν”.

“Βέβαια συνέβησαν και άλλα γεγονότα στη ζωή μου, όπως ότι δεν με αναγνώρισε ο πατέρας μου για πρώτη φορά λόγω της άνοιας που έχει και δέχτηκα μία πολυεπίπεδη επίθεση από παντού. Με κάποιους εφιάλτες, ξεκίνησε αυτή η μικρή…ταχυκαρδία που έχω την νύχτα από τον πανικό.

Πνίγομαι εδώ και νομίζω ότι πεθαίνω. Έχω πάρα πολλά συμπτώματα που δεν είχα. Εννοείται πολύ κλάμα, ταχυπαλμία, βαθιά λύπη. Πολλές φορές νιώθω ότι κάποιος με σπρώχνει από ένα γκρεμό. Σταμάτησα και τη γυμναστική που παίζει πολύ ρόλο στην εκτόνωση. Έμεινε μόνο η χημειοπροφύλαξη με τα χάπια και με τις συνεδρίες που ξεκίνησα πάλι.” εξομολογήθηκε.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook