Σοφία Μαριόλα: “Κάποιοι άνθρωποι απομακρύνθηκαν από εμένα λόγω της διαφοράς ηλικίας μου με τον Στράτο Τζώρτζογλου” | Video

Η Σοφία Μαριόλα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και μίλησε για τον σύζυγό της, Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος συμμετέχει στη “Φάρμα“. Το μοντέλο και επιχειρηματίας, αφού εξομολογήθηκε πόσο της λείπει ο καλός της, μίλησε για τη σχέση τους αλλά και για τη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι.

“Η αλήθεια είναι ότι στη αρχή με πείραξε που ο Στράτος Τζώρτζογλου πήγε στη Φάρμα. Το σπίτι μου φάνηκε τεράστιο και άδειο μόλις έμεινα μόνη. Είναι 140 τ.μ. το σπίτι. Είναι έντονη προσωπικότητα… Έχω δύο εβδομάδες τον δω. Μου λείπει πολύ!”, ανέφερε αρχικά η Σοφία Μαριόλα.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το επόμενο επεισόδιο της Φάρμας, στο οποίο βλέπουμε τον Στράτο Τζώρτζογλου να λέει ότι στη ζωή του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία, εννοώντας τη σύζυγό του. Τότε, η Σοφία Μαριόλα είπε: “Δεν μπορώ να πω αν είμαι εγώ η δεύτερη ευκαιρία αλλά για να το λέει…”.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην παρουσία του στη Φάρμα: “Αγχώθηκα όταν αγωνιζόταν αλλά είδα στα μάτια του τη φλόγα που έχει όταν παίζει θέατρο ή έχει ένα βιβλίο. Έχει έναν τσαμπουκά που λέει ότι “θα τα καταφέρω”. Θέλει να βγει νικητής, χωρίς να μειώσει τον αντίπαλο”.

Όσον αφορά στη διαφορά ηλικίας που έχουν, η Σοφία Μαριόλα αποκάλυψε ότι στη αρχή της σχέσης τους είχαν φύγει άνθρωποι από το περιβάλλον της λόγω του δεσμού τους: “Έχουμε 25 χρόνια διαφορά αλλά δε έχει καμία σημασία. Στην αρχή σκέφτηκα τη διαφορά ηλικίας και επειδή ήταν και επώνυμος δεν ήθελα να είμαι κάτι που θα φανεί προς τα έξω και θα με μειώσει. Άκουσα από ανθρώπους ότι ο Στράτος είναι μεγάλος για μένα και κάποιοι απομακρύνθηκαν, μάλιστα, εκείνο το διάστημα, γιατί ο κόσμος μπορεί να έχει μια δεύτερη και τρίτη σκέψη. Σημασία έχει η ψυχή και με τον Στράτο έχουμε την ίδια ψυχή. Κάθε ημέρα ευγνωμονώ το Θεό που τον γνώρισα”.

Πηγή: tlife.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ