So You Think You Can Dance: Η αυθάδεια χορευτή και η αντίδραση Μεταξόπουλου | Video

so-you-think-you-can-dance-η-αυθάδεια-χορευτή-και-η-αντίδρα-534271

Το επεισόδιο που είχε με έναν 22χρονο χορευτή ο Πάνος Μεταξόπουλος ξεχώρισε στο επεισόδιο του So You Think You Can Dance που μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Γιώργος Βασιλείου αφού ολοκλήρωσε τη χορογραφία του ξεκίνησε να ακούει την κριτική της επιτροπής. Όταν ο Πάνος Μεταξόπουλος του έκανε παρατήρηση για το κάτω μέρος του κορμιού του, ο 22χρονος αντιμίλησε λέγοντας στον έμπειρο χορογράφο ότι «κάνετε λάθος. Εμένα μου έχουν κάνει παρατήρηση για το πάνω μέρος και όχι το κάτω μέρος του κορμιού μου».

Ο Πάνος Μεταξόπουλος διατήρησε την ψυχραιμία του και αρκέστηκε στο σχόλιο ότι «είδες που σου λέω κάτι διαφορετικό;».

Αφού διαγωνίστηκε ο φίλος του, ο Γιώργος Βασιλείου – προφανώς μετά από δεύτερη σκέψη  και αφού είχε εξασφαλίσει το εισιτήριο για το bootcamp – ζήτησε συγγνώμη για τα όσα είπε με τον Πάνο Μεταξόπουλο να του απαντά: «Είσαι 22 χρονών. Είμαι πολύ μεγαλύτερος σου. Έχω υπάρξει στη θέση σου. Έχω υπάρξει κι εγώ σε δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μου, όπως όλος ο κόσμος. Μια λέξη είναι το λιγότερο που θα με έκανε να σε κόψω από την επόμενη φάση αν πραγματικά το αξίζεις. Εδώ δεν διαγωνιζόμαστε για το χαρακτήρα μας. Αν πραγματικά το αξίζεις. Για το χορό σου είσαι εδώ και αυτό είναι το στοιχείο για το οποίο ήρθαμε να μιλήσουμε. Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που μου μίλησες, είμαι ειλικρινέστατος, αλλά μου άρεσε πολύ ο τρόπος που χόρεψες. Από εμένα έχεις ένα μεγάλο ναι, γιατί είχες μια κακή στιγμή και έγινε αυτό που έγινε, το κλείνουμε».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook