Snik για το άγριο ξύλο καβγά στην Κατερίνη: «Λογικό να μην μείνουμε με σταυρωμένα χέρια»

snik-για-το-άγριο-ξύλο-καβγά-στην-κατερίνη-1516996

Τη δική του απάντηση για τα επεισόδια που έγιναν στο χθεσινό live του στην Κατερίνη με μπουνιές, ιπτάμενα ποτήρια και τραυματίες έδωσε ο Snik, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

«Ήταν λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια», είπε ο τράπερ σε βίντεο που δημοσίευσε, προσθέτοντας ότι όσο ο ίδιος τραγουδούσε, μία παρέα τους προκάλεσε πετώντας μπουκάλια.

«Καλησπέρα μάγκες καλό μήνα ξύπνησα τώρα και είδα για ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα», είπε.

Πεδίο μάχης το club

Τα επεισόδια έγιναν τα ξημερώματα σε γνωστό club στην Παραλία Κατερίνης, που είχε προγραμματίσει εμφάνιση ο γνωστός τράπερ.

Το μαγαζί μετατράπηκε σε λίγα λεπτά σε ρινγκ,καθώς πετούσαν μπουκάλια και σκαμπό. Στον καβγά μετείχε και ο Snik, που φέρεται ότι κατέβηκε από τη σκηνή και χτύπησε με γροθιά κάποιον από την αντίπαλη παρέα.

Ο πανικός κράτησε περίπου μισή ώρα, ενώ αρκετοί θαμώνες έτρεχαν προς την έξοδο για να γλιτώσουν. Λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα, στο μαγαζί έφθασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία παρέλαβαν τους τραυματίες από το άγριο ξύλο που προηγήθηκε.

Στα βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, διακρίνονται εκατοντάδες θαμώνες να βρίσκονται ανάστατοι έξω από το club την ώρα που δύο ασθενοφόρα παραλαμβάνουν τους τραυματίες. Δύο περιπολικά της αστυνομίας έσπευσαν επίσης στο σημείο.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook