Smokey eyes το καλοκαίρι: Πώς θα πετύχεις το μακιγιάζ που κάνει το βλέμμα σαγηνευτικό

smokey-eyes-το-καλοκαίρι-πώς-θα-πετύχεις-το-μακι-1472266

Τα φετινά, smokey makeup trends είναι το αντίθετο του no-makeup makeup. Electric σκιές σκεπάζουν το κινητό βλέφαρο, κραγιόν σε berry αποχρώσεις δημιουργούν smudged lips -γνωστό και ως «μουτζουρωμένο»-, μεταλλικά pigments δίνουν την αίσθηση ενός αναγεννησιακού μακιγιάζ, ενώ οι άνω και κάτω τονισμένες βλεφαρίδες της Twiggy είναι πιο επίκαιρες από ποτέ.

Για τα smokey looks δεν μπορούμε να επιλέξουμε μόνο μία απόχρωση σκιάς και να την προτείνουμε ως must. Ωστόσο, μπορούμε να δείξουμε προτίμηση στην υφή και να επιλέξουμε τις μεταλλικές.

Φυσικά, δεν απλώνουμε απλά μία ασημί σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο, αλλά διάφορες αποχρώσεις που αναμειγνύονται και συνδυάζονται με all time classic επιλογές -όπως είναι η καφέ και η μαύρη σκιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty)

Για ένα sexy, smokey, καλοκαιρινό look σπάμε τα όρια του eyeliner. Δεν το τοποθετούμε μόνο στις ρίζες των άνω βλεφάρων, αλλά το σέρνουμε στο κινητό βλέφαρο, παράλληλα με τη γραμμή του φρυδιού, και το σβήνουμε -μουτζουρώνουμε- με τα δάχτυλά μας, για να έχει grunge style. Με λίγα λόγια, αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και παίζουμε με το eyeliner, σε οποιαδήποτε απόχρωση μας αρέσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YSL Beauty Official (@yslbeauty)

Tip: Το focus γίνεται στα μάτια, γι’ αυτό, μπορείτε να αποφύγετε ακόμα και τα κραγιόν. Απλά, φροντίστε τα χείλη σας να είναι ενυδατωμένα.

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook