ΣΜΑ στον Αποκόρωνα: «Η δημιουργία του έχει καθυστερήσει δραματικά με τα τερτίπια του κ. Δημάρχου»

σμα-στον-αποκόρωνα-η-δημιουργία-του-έ-1265875

«Να αφήσει τους ειδικούς να επιλέξουν έναν κατάλληλο χώρο για ΣΜΑ ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση Αποκόρωνα, από την δημοτική αρχή. Σε ανακοίνωσή της, η αναφέρει πως Το ΣΜΑ είναι απαραίτητο για να έχουμε ένα καθαρό Αποκόρωνα, και η δημιουργία του έχει καθυστερήσει δραματικά».

Αναλυτικά:

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, έπραξε το αυτονόητο και προχώρησε σε ανάκληση της άδειας χωροθέτησης για δημιουργία ΣΜΑ στον Τσιβαρά. Το δημοτικό συμβούλιο, με ισχυρή πλειοψηφία 17-10 είχε αποφασίσει από τον περασμένο Δεκέμβριο, να δημιουργηθεί σε κατάλληλο χώρο και όχι στον Τσιβαρά.

Καλούμε τον κ. Δήμαρχο να μην συνεχίσει να περιφρονεί τον λαό του Αποκόρωνα τους πολιτιστικούς και αγροτικούς συλλόγους του, την απόφαση των όλων των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης και να αφήσει τους ειδικούς να επιλέξουν με επιστημονικά κριτήρια κατάλληλο χώρο για ΣΜA

Εξάλλου αν ήταν υπερήφανος για την επιλογή του θα έφερνε το θέμα της χωροθέτησης του ΣΜΑ στον Τσιβαρά στο Δημοτικό Συμβούλιο τα χρόνια που είχε την πλειοψηφία σε αυτό. Εκτός και αν λειτούργησε με μικροπολιτική σκοπιμότητα φοβούμενος το πολιτικό κόστος στις εκλογές του 2019.

Προσπάθησε να αξιοποιήσει μια σειρά νομοθετήματα και παράθυρα των νόμων για να παρακάμψει και να ακυρώσει την απόφαση της βουλής του Αποκόρωνα, του δημοτικού του συμβουλίου δηλαδή.

Αν ήθελε όπως λέει, ένα καθαρό Αποκόρωνα δεν θα άφηνε να περάσουν οκτώ μήνες χωρίς να εκτελέσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για ανεύρεση κατάλληλου χώρου για ΣΜΑ. Αποδεικνύεται ότι δεν συμβαδίζουν τα λόγια με τα έργα του. Εδώ δεν έχει πράξει τα αυτονόητα πχ τα λύματα από δημοτικές τουαλέτες οδεύουν σε παρακείμενη παραλία!!!

Τόσο πολύ νοιάζεται για ένα καθαρό Αποκόρωνα.

Η Δημοτική Αρχή επίσης, αξιοποιώντας την τραγική κατάσταση που έχουν περιέλθει οι δήμοι λόγω υποστελέχωσης που επέβαλαν και η κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ προηγούμενα, πιστή στο δόγμα για ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών και τομέων στους ΟΤΑ προχώρησε στην εκχώρηση τομέων της καθαριότητας σε εργολάβους πχ αποκομιδή ογκωδών, καθαρισμό δρόμων – ασβέστωμα στα χωριά κλπ.

Το ΣΜΑ είναι απαραίτητο για να έχουμε ένα καθαρό Αποκόρωνα, και η δημιουργία του έχει καθυστερήσει δραματικά με τα τερτίπια του κ. Δημάρχου.

Οι εκλεγμένοι με την Λαϊκή Συσπείρωση

Μελισσάκης Νικήτας

Ζώης Σταύρος

One thought on “ΣΜΑ στον Αποκόρωνα: «Η δημιουργία του έχει καθυστερήσει δραματικά με τα τερτίπια του κ. Δημάρχου»

  1. Το ΣΜΑ σου δεν θα γίνει παραιτησου άμεσα κουκιανακης από δήμαρχος είσαι ο χειρότερος δήμαρχος που πέρασε από το Αποκορώνα ούτε το δημοτικό δεν έχεις τελειώσει και έγινες Δήμαρχος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook