Slip skirt: Η κολακευτική φούστα που ταιριάζει σε κάθε περίσταση – Πώς να τη φορέσετε

slip-skirt-η-κολακευτική-φούστα-που-ταιριάζει-1695717

Mπορεί να μοιάζει δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά τα slip φορέματα δεν ήταν πάντα oι πρωταγωνιστές μας εμφάνισης, αλλά μάλλον προορίζονταν να φορεθούν ως εσώρουχα μέσα από διάφανα φορέματα. Και όταν το καλοκαίρι ο καιρός γίνεται πολύ ζεστός, το μικρότερο αδερφάκι του, γνωστό και ως slip skirt είναι το ιδανικό κομμάτι. Η απλή και κομψή φούστα, με ύψος λίγο πάνω ή κάτω από το γόνατο, ισορροπεί απόλυτα μεταξύ του ασφυκτικού ζεστού τζιν, του casual χαρακτήρα των σορτς και της θηλυκότητας ενός φόρεματος.

Οι επιλογές της για styling είναι ατελείωτες: Μπορούμε να τη συνδυάσουμε με ένα βαμβακερό φανελάκι, ένα T-shirt ή κι ένα ελαφρύ cardigan. Το ευέλικτο κομμάτι ήταν αγαπημένο στα μέσα του τέλους της δεκαετίας του ’90- από το street style μέχρι το κόκκινο χαλί, ενώ φορέθηκε φανατικά από διασημότητες όπως η Kate Moss, η Winona Ryder, ή η Gwyneth Paltrow στην ταινία “Μεγάλες προσδοκίες” του 1998.

Τέλος, είναι κατάλληλη ακόμα και για το γραφείο. Είναι πολύ πιο δροσερή από το παντελόνι και μπορεί να προσφέρει πολλή μεγαλύτερη κάλυψη από ότι ένα slip-dress. Αν ψάχνετε λοιπόν για ένα εύκολο αλλά stylish σύνολο, αυτό είναι ένα κομμάτι στο οποίο αξίζει να στοιχηματίσετε.

Παρακάτω μερικοί από τους ωραιότερους τρόπους που μπορεί να φορεθεί:

 

 

 

 

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook