Σκύλος δάγκωσε εννιάχρονο – Χειρουργήθηκε το παιδί

σκύλος-δάγκωσε-εννιάχρονο-χειρουργ-1393735

Θύμα επίθεσης σκύλου έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής ένας εννιάχρονος στην Αμαλιάδα, όταν το αγόρι βρισκόταν μαζί με φίλους του και την οικογένειά του σε φιλικό σπίτι.

Ο σκύλος που βρισκόταν στην αυλή, σύμφωναμε το ilialive.gr, αγρίεψε και κινήθηκε προς τα παιδιά και τότε ο 9χρονος προκειμένου να προστατέψει τα άλλα παιδιά, μπήκε μπροστά και δέχτηκε το δάγκωμα του σκύλου στην γάμπα. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Αμαλιάδα για την παροχή των πρώτων βοηθειών και έπειτα στο Καραμανδάνειο με ασθενοφόρο και συνοδεία των γονέων του.

Εκεί, ο 9χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγουν δυσάρεστες και κυρίως ανεπανόρθωτες συνέπειες για το πόδι του παιδιού.

Σημειώνεται επιπλέον ότι, χθες το βράδυ συνελήφθη σε χωριό της Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σκύλος του διέλαθε της προσοχής του και προκάλεσε σωματικές βλάβες στο πόδι ενός αγοριού 10 ετών.

One thought on “Σκύλος δάγκωσε εννιάχρονο – Χειρουργήθηκε το παιδί

  1. Στον ιδιοκτήτη του σκύλου βάλανε 30000 ευρώ πρόστιμο;;; Αν είχε δάγκωσει ο άνθρωπος τον σκύλο η τον είχε πειράξει θα του είχανε βάλει πρόστιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook