Σκουπιδαριό σε πεζοδρόμιο στο καρά-κεντρο των Χανίων – Άμεση επέμβαση του Δήμου | Photos

σκουπιδαριό-σε-πεζοδρόμιο-στο-καρά-κε-936752

Την έλλειψη παιδείας και σεβασμού στην κοινωνία τους απέδειξαν για ακόμη μια φορά κάποιοι αχαρακτήριστοι συμπολίτες μας, που το πρωί της Κυριακής φανερώθηκε ένα ακόμη κατόρθωμά τους.

Όπως διακρίνετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr, ένας σωρός από μπάζα και σκουπίδια έγινε αντιληπτός στο πεζοδρόμιο της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, στο Ρολόι, έξω από τα κτίρια της Αντισφαίρισης Χανίων, το πρωί της Κυριακής.Από σάπια και σπασμένα ξύλα, μέχρι τρύπια στρώματα θαλάσσης και… καναπεδάκια(σαλονιού), ήταν όλα απλωμένα φαρδιά πλατιά στο πεζοδρόμιο, και μάλιστα χωρίς καμία προειδοποίηση ή ένδειξη ότι κάποιος θα τα μαζέψει.

Το θέμα έγινε αντιληπτό από νωρίς στις υπηρεσίες του Δήμου Χανίων, με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Μιχάλη Τσουπάκη να κινείται με όχημα και συνεργείο στο σημείο, όπου και μαζεύτηκαν αυτά που είχαν παρατήσει εκεί οι ασυνείδητοι.

Ωστόσο η όλη ιστορία, απέσπασε και σχόλιο του Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη ο οποίος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, σχολίασε σχετικά:

«Σήμερα, Κυριακή πρωί αντικρίσαμε στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στην καρδιά της πόλης μας αυτή την εικόνα.

Αμέσως ενημερώθηκε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μιχάλης Τσουπάκης και έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ενώ εντοπίστηκε από που προέρχονται και έχουν δρομολογηθεί οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες.

Βλέποντας όμως αυτή την εικόνα, ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις.

Προσωπικά, λυπάμαι για όποιον πιστεύει ότι είναι «πάνω» από τη νομιμότητα. Λυπάμαι για το παράδειγμα που παίρνουν τα παιδιά μας από την αυθαιρεσία εις βάρος της πόλης. Λυπάμαι που σε μια κοινωνία που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον πολιτισμό, να υπάρχει συνειδησιακός αναλφαβητισμός.

Είναι θέμα παιδείας αλλά και συναίσθησης της πραγματικότητας. Είναι θέμα σεβασμού προς την πόλη και προς τους συμπολίτες σου. Είναι θέμα αξιοπρέπειας και αντίληψης.

Για αυτό παλεύουμε στον Δήμο Χανίων.

Για τη νέα αντίληψη όχι μόνο εκ μέρους της Δημοτικής αρχής, αλλά κυρίως από τους πολίτες. #giatachania»

zarpanews.gr

One thought on “Σκουπιδαριό σε πεζοδρόμιο στο καρά-κεντρο των Χανίων – Άμεση επέμβαση του Δήμου | Photos

  1. Έμφαση σε κάτι απαράδεκτο, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ ? στραβομάρα, και δεν εξαιρείται κανένα Μ.Μ.Ε ούτε καβαλάρηδες δήμαρχοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook