Σκοτώθηκε από την «παγίδα» που είχε στήσει ο ίδιος σε επίδοξους κλέφτες

σκοτώθηκε-από-την-παγίδα-που-είχε-στ-961721

Τραγικό θάνατο βρήκε την Ημέρα των Ευχαριστιών ένα 65χρονος άνδρας από το Μέιν των ΗΠΑ, όταν μια «παγίδα» που είχε στήσει στο σπίτι του εναντίον επίδοξων κλεφτών με ένα πυροβόλο όπλο, ενεργοποιήθηκε κατά λάθος και τραυμάτισε θανάσιμα τον ίδιο.

Σύμφωνα με την Guardian, που επικαλείται ανακοίνωση που εξέδωσε το αστυνομικό τμήμα της πόλης Βαν Μπιούρεν στο Facebook, ο Ronald Cyr κάλεσε την Άμεση Δράση νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, και είπε στο τηλεφωνικό κέντρο ότι είχε δεχθεί πυροβολισμό. Αμέσως κατέφθασε περιπολικό και ασθενοφόρο στο σπίτι του ηλικιωμένου ανδρα, ωστόσο ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός, και τελικά ο 65χρονος άνδρας ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο γρήγορα διαπίστωσαν ότι η μπροστινή πόρτα του σπιτιού του Cyr ήταν «εξοπλισμένη με μια συσκευή σχεδιασμένη ώστε να προκαλεί τον πυροβολισμό ενός περίστροφου, αν επιχειρούσε κάποιος να μπει μέσα στο σπίτι». Διάσπαρτες στην οικία ήταν και άλλες «συσκευές άγνωστης λειτουργίας», με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να καλέσουν τελικά την ειδική μονάδα πυροτεχνουργών του τοπικού τμήματος, προκειμένου να αξιολογήσουν την επικινδυνότητά τους.

Μετά από εκτενή έρευνα που διεξήχθη στο σπίτι του Cyr και κράτησε μέχρι το πρωί της Παρασκευής, οι Αρχές αποφάνθηκαν ότι ο άνδρας έχασε τη ζωή του από «την ακούσια εκπυρσοκρότηση του όπλου σε μία από τις αυτοσχέδιες συσκευές του».

Άτομα με τα οποία επικοινώνησε η βρετανική εφημερίδα, και ισχυρίζονται ότι είναι συγγενείς του 65χρονου άνδρα, ανέφεραν ότι το σπίτι του Cyr είχε γίνει επανειλημμένα στόχος κλοπών και ότι ο ίδιος είχε πάει στην Αστυνομία για να παραπονεθεί, αλλά οι Αρχές δεν τον είχαν πάρει στα σοβαρά.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook