«Σκότωσέ τη και αυτοκτόνα» – Σοκαριστικά μηνύματα μίσους προς τους γονείς των τριών παιδιών

σκότωσέ-τη-και-αυτοκτόνα-σοκαριστ-1384292

Συνεχίζεται το φραστικό λιντσάρισμα του ζευγαριού, που έχασε τα τρία κοριτσάκια του μέσα σε τριάμιση χρόνια.

Σοκάρουν οι επιθέσεις που δέχονται οι γονείς των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, μέσα από τα social media.

Πολλοί χρήστες έχουν βγει πλέον εκτός κάθε ελέγχου, με τους γονείς – και κυρίως τη μητέρα των παιδιών – να εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο, καθώς κυκλοφορούν όλο και περισσότερες πληροφορίες αλλά και αποκαλύψεις για την υπόθεση.

Επιπλέον, η τελευταία διαρροή σχετικά με την αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας – η οποία και διαψεύστηκε επισήμως, με ανακοίνωση που εξέδωσε ο προϊστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Νικόλαος Γ Καρακούκης – έκανε την οικογένεια Δασκαλάκη να περάσει μία ακόμη περιπέτεια και να γίνει αποδέκτης νέων υβριστικών επιθέσεων, με απίστευτο μίσος και φρασεολογία.

Σύμφωνα με το thebest, ανατριχίλα προκαλούν ορισμένα από τα μηνύματα μίσους που λαμβάνει το ζευγάρι, με πιο χαρακτηριστικό ένα μήνυμα που έλαβε ο πατέρας, Μάνος Δασκαλάκης, τον οποίο και καλούν «να σκοτώσει» τη γυναίκα του και μετά «να αυτοκτονήσει».

«Τα λεπτά που ζήσανε ο Μάνος και η Ρούλα, όταν είδανε το δήθεν πόρισμα που έλεγε ότι το παιδί τους δολοφονήθηκε ήταν μαρτυρικά», δήλωσε στο thebest.gr άνθρωπος του περιβάλλοντός τους. «Δεν ξέρετε τι είναι για τους γονείς να διαβάζουν κάτι τέτοιο. Ποιος μπορεί να αναπληρώσει σε αυτούς τους γονείς αυτή τη ψυχική δοκιμασία;»

Δείτε ορισμένα από τα μηνύματα που φτάνουν μέσω messenger στο κινητό του πατέρα:

«Είστε για κρέμασμα στο Σύνταγμα». «Θα σας κάνουν ό,τι κάνατε στα παιδιά σας», «σιχάματα της κοινωνίας», «σκότωσέ τη και αυτοκτόνα», «η ηλεκτρική καρέκλα είναι λίγη» και άλλα παρόμοια, που φθάνουν μέχρι και στην αυτοδικία, συνθέτουν ένα σκηνικό φρίκης που προβληματίζει και τρομάζει…

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook