Σκότωσε κατά λάθος την μεσίτρια επειδή νόμιζε πως ήταν η ιδιοκτήτρια που του έκανε έξωση

σκότωσε-κατά-λάθος-την-μεσίτρια-επειδ-1366055

Βρέθηκε στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή. Μια Βρετανίδα κτηματομεσίτρια που ζούσε στη Φλόριντα των ΗΠΑ πλήρωσε με τη ζωή της, την κόντρα ενός ενοίκου με τη σπιτονοικοκυρά του.

Η Σάρα Τροστ πυροβολήθηκε θανάσιμα από τον Ρέιμοντ Ρέις, ο οποίος την μπέρδεψε με την σπιτονοικοκυρά του που του είχε κάνει έξωση. «Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που έδιωξε τον ένοικο, είχε ένα λευκό τζιπ και ήταν ξανθιά, όπως η Σάρα και προφανώς ο δράστης την μπέρδεψε. Είναι τραγικό», είπε ένας φίλος του θύματος.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της από αστυνομικούς στη θέση του οδηγού, στις 23 Δεκεμβρίου. Είχε πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.

«Παρά την άμεση ιατρική περίθαλψη, η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνα άμεσα και συνέλαβαν έναν ύποπτο για τους πυροβολισμούς», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα από τις Αρχές, ο 51χρονος Ρέιμοντ Ρις κατηγορήθηκε για τον φόνο και συνελήφθη. Όλα δείχνουν ότι μπέρδεψε την μεσίτρια με την σπιτονοικοκυρά του, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει το λάθος άτομο.

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook