Σκωτία: Διώροφο λεωφορείο χτύπησε σε γέφυρα – Δέκα τραυματίες

σκωτία-διώροφο-λεωφορείο-χτύπησε-σε-γ-1696959

Ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή (21/05) στη Σκωτία, όταν ένα διώροφο λεωφορείο χτύπησε την οροφή του σε σε γέφυρα που λειτουργεί ως υπερυψωμένη διάβαση.

Σύμφωνα με πλροφορίες του BBC, το ατύχημα συνέβη στην οδό Κουκ στη Γλασκώβη και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δέκα άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

 

Ο Elaine Tomlinson, επιμελητής της Αστυνομίας της Σκωτίας, είπε: «Γύρω στις 11.35 π.μ. την Κυριακή, 21 Μαΐου 2023, λάβαμε μια αναφορά για ένα λεωφορείο που συγκρούστηκε σε μια γέφυρα στην οδό Κουκ της Γλασκώβης. Κάλεσαν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και δέκα άτομα μεταφέρθηκαν σε διάφορα νοσοκομεία για νοσηλεία. Πολλοί δρόμοι έκλεισαν και διακόπηκαν ορισμένες σιδηροδρομικές υπηρεσίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το κοινό για τη συνεργασία του και να τους ζητήσω να συνεχίσουν να αποφεύγουν την περιοχή όσο συνεχίζονται οι έρευνες».

Η First Bus επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για ένα από τα λεωφορεία της.

Επειδή τα τρένα διασχίζουν αυτήν την υπερυψωμένη διάβαση, η Σιδηροδρομική Εταιρεία “Network Rail” θα διεξαγάγει έρευνα για την κατάσταση της γέφυρας, προτού επιτρέψει στα τρένα να ταξιδέψουν ξανά πάνω από τη γέφυρα, αναφέρει το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug.

news247.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook