Σκόρπισαν το θάνατο με φόλες στην περιοχή του Νοσοκομείου Χανίων

σκόρπισαν-το-θάνατο-με-φόλες-στην-περι-816537

Εννέα σκύλοι εντοπίστηκαν νεκροί από φόλες και άλλοι τόσοι -τουλάχιστον-  αγνοούνται στην περιοχή του νοσοκομείου Χανίων ενώ είναι άγνωστος ο αριθμός των αδέσποτων γατιών που βρήκαν τραγικό θάνατο.

Το περιστατικό σημειώθηκε τις προηγούμενε ημέρες , ενώ από τη μανία του δράστη δε γλύτωσαν τα αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα ζώα, αφού έριξαν δηλητήρια και σε αυλές σπιτιών.

Εξοργισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού κάθε χρόνο υπάρχουν περιστατικά μαζικών δηλητηριάσεων στην περιοχή.

Οι κάτοικοι πήγαν στην αστυνομία και κατέθεσαν καταγγελία ώστε να ερευνηθεί η περιοχή και να αξιοποιηθούν τυχόν κάμερες από τα γύρω σπίτια.

Πηγή: animalscare.gr

One thought on “Σκόρπισαν το θάνατο με φόλες στην περιοχή του Νοσοκομείου Χανίων

  1. Κύριε Δημαρχε Βαμβουκα πόσος χρόνος θα περάσει για να κάνετε το στοιχειώδες, αυτό που έκανε ο Ινιωτακης ως αντιδήμαρχος Ηρακλείου.ενα καταφύγιο αδέσποτων .όχι μόνο για τα αδέσποτα στο κάτω κάτω αλλά και για αυτούς που τα φοβούνται για διάφορους λόγους( δε μιλάω για αυτούς που μισούν τα ζωα και τους διάφορους ψυχασθενεις που τα δηλητηριάζουν).
    Αυτές οι φωτός θα σας πείσουν να κάνετε κάτι? Εκτός αν διαλέγετε την άλλη πλευρά…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook