Σκληρές εικόνες: Το αγοράκι που δεν μπορεί να χαμογελάσει μετά την επίθεση του σκύλου του

σκληρές-εικόνες-το-αγοράκι-που-δεν-μπο-1448462

Ένα μικρό αγοράκι δεν μπορεί πλέον να χαμογελάσει, καθώς ο σκύλος του κατέστρεψε το μάγουλό του, την ώρα που παρακολουθούσε παιδικά στο κρεβάτι. Ο 5χρονος Brantley Manion δέχτηκε επίθεση από τον σκύλο Marley στις 8 Ιανουαρίου.

Η μητέρα του παιδιού, Amanda Dally, από το Μισούρι των ΗΠΑ δήλωσε πως η ίδια και ο 34χρονος σύζυγός της άκουσαν το παιδί να ουρλιάζει στο δωμάτιό του. «Τρέξαμε και έπρεπε να βγάλουμε τον σκύλο από πάνω του. Δεν σταματούσε.

«Ήταν πάνω στον Brantley και δεν μπορούσαμε να τον δούμε. Ο Christopher τράβηξε τον σκύλο και ο Brantley κρατούσε το πρόσωπό του. Είχε κόψει το πρόσωπό του, ήταν μια τρελή νύχτα».

Η 35χρονη μητέρα είπε ότι η δεξιά πλευρά του προσώπου του παιδιού είχε κρεμάσει μετά την άγρια επίθεση του τρίχρονου σκύλου. Το στόμα του είχε μείνει παράλυτο από τη μία πλευρά λόγω ρήξης συνδέσμων.

«Ήταν εντελώς σκισμένο, ώστε να μπορείτε να δείτε τα δόντια του μέσα από το μάγουλό του. Υπήρχε αίμα παντού, σε όλο τον Marley και στο κρεβάτι», περιέγραψε.

Η μητέρα λέει ότι δεν ξέρει πώς έγινε η επίθεση, χαρακτηρίζοντας τον σκύλο «γλυκό» και «προστατευτικό».

Ο μικρός Brantley χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο για τρεις ώρες, ενώ η μητέρα του δηλώνει ότι ο γιός της θα χρειαστεί και άλλες επεμβάσεις στο μέλλον.

«Χρειάζεται κι άλλες επεμβάσεις γιατί δεν μπορεί να χαμογελάσει, είναι σαν η μία πλευρά του προσώπου να έχει παραλύσει», λέει.

Η οικογένεια είχε πάρει τον σκύλο στο σπίτι της όταν ο Brantley ήταν δύο ετών. Μετά την επίθεση, πήρε την απόφαση να κάνει ευθανασία στον σκύλο.

Το παιδί πέρασε μια εβδομάδα στο νοσοκομείο και η οικογένεια χρειάστηκε να πληρώσει 16.000 δολάρια. Η οικογένεια έχει δημιουργήσει σελίδα στο GoFundMe, ζητώντας βοήθεια να καλυφθούν τα έξοδα.

newsbeast.gr

One thought on “Σκληρές εικόνες: Το αγοράκι που δεν μπορεί να χαμογελάσει μετά την επίθεση του σκύλου του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook