Σκηνή σοκ: BMW «εμβολίζει» πατέρα με τον 8χρονο γιο του κι ακολουθεί… μαχαίρωμα

σκηνή-σοκ-bmw-εμβολίζει-πατέρα-με-τον-8χ-953599

Μια σοκαριστική σκηνή εγκλήματος που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στους δρόμους του Χάρλεμ πριν από δέκα περίπου μέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, ενώ η τοπική αστυνομία προσπαθεί να διαλευκάνει πώς συνδέονται οι δράστες με το ένα από τα δύο θύματα.

Στο επίμαχο βίντεο που δημοσιεύουν πολλά αμερικανικά site, μια λευκή BMW εμφανίζεται αρχικά να βγαίνει με μεγάλη ταχύτητα από τον δρόμο και να παρασύρει έναν άνδρα που περπατούσε στο πεζοδρόμιο μαζί με τον οχτάχρονο γιο του. Ακολουθεί όμως μια ακόμα πιο σοκαριστική εξέλιξη, με τον οδηγό και έναν επιβάτη να βγαίνουν από το όχημα όχι για να βοηθήσουν τους τραυματίες όπως θα περίμενε κανείς, αλλά για να μαχαιρώσουν (ο ένας από αυτούς) τον 32χρονο που είναι πεσμένος στο έδαφος.

Σύμφωνα με τη New York Post, πατέρας και γιος περπατούσαν στην 112th Street στο Χάρλεμ γύρω στις 15.45 το απόγευμα της 6ης Νοεμβρίου, όταν το όχημα τους «εμβόλισε», πετώντας τους πάνω σε μια μεταλλική πύλη. Στη συνέχεια, ο οδηγός και ένα άλλο άτομο βγήκαν από το αμάξι και επιτέθηκαν στο 32χρονο θύμα τους, χτυπώντας το με μαχαίρι, ενώ ένας περαστικός έτρεξε να αρπάξει το αγόρι και να το απομακρύνει. Ο πατέρας και ο γιος του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς να κινδυνεύσει πάντως η ζωή τους από τον τραυματισμό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ο πατέρας έχει συλληφθεί στο παρελθόν εννιά φορές για ληστείες και αρνείται να συνεργαστεί με τις Αρχές. Η αστυνομία δημοσιοποίησε εχθές το εν λόγω βίντεο στο πλαίσιο της αναζήτησης των δραστών αλλά και της διαλεύκανσης της σχέσης τους με το ενήλικο θύμα.

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook