Σκηνές που κόβουν την ανάσα από την τρελή καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου

σκηνές-που-κόβουν-την-ανάσα-από-την-τρε-1228071

Μια απίστευτη καταδίωξη με δραματική κατάληξη σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο I-95 στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Το αυτοκίνητο με τους πέντε εφήβους μέσα σε αυτό αναποδογύρισε μετά την τρελή του πορεία. Το αυτοκίνητο διαφυγής των νεαρών ήταν κλεμμένο και πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε μετά από μια ληστεία σε σπίτι.

Οι εικόνες με την τρελή καταδίωξη που κατέγραψαν τηλεοπτικά δίκτυα κόβουν την ανάσα. Το αυτοκίνητο με τους υπόπτους τρέχει με μεγάλη ταχύτητα σε έναν δρόμο στον οποίο κινούνται πολλά οχήματα, χτυπά ένα άλλο αυτοκίνητο και τελικά βρίσκεται εκτός ελέγχου και αναποδογυρίζει στη μέση του αυτοκινητόδρομου.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο και έβγαλαν έξω έναν έναν τους υπόπτους.

Η καταδίωξη ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε ένα σπίτι στο οποίο γινόταν διάρρηξη την ώρα που υπήρχαν άνθρωποι μέσα σε αυτό. Όταν εντόπισαν το όχημα των υπόπτων και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα. Κάποια στιγμή χτύπησε έναν ποδηλάτη, αλλά συνέχισε την πορεία του στον αυτοκινητόδρομο

Οι επικίνδυνες κινήσεις του οδηγού είχαν ως αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος και το αυτοκίνητο να αναποδογυρίσει.

Οι πέντε ύποπτοι, ο ποδηλάτης και κάποια άλλα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά όλοι αναμένεται να επιβιώσουν από τα τραύματά τους.

«Πήγαινα στη δουλειά όταν ένα αυτοκίνητο με χτύπησε, ίσως κάποια αυτοκίνητα, δεν ξέρω. Στριφογύρισα και το επόμενο που ξέρω, όταν σταμάτησα, ήμουν δίπλα σε ένα περιπολικό και είχαν τα όπλα τους στα χέρια και είδα έναν έφηβο. Μου είπαν να βγω από το αυτοκίνητο και να απομακρυνθώ από το σημείο», δήλωσε η Sharon Glueck στο Local 10 News.

«Ήμασταν εξαιρετικά τυχεροί που δεν υπήρξαν κι άλλοι τραυματισμοί και δεν ενεπλάκησαν κι άλλα οχήματα στο ατύχημα», δήλωσε ο αστυνομικός Yanko Reyes στο ίδιο κανάλι.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook