Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη Κυπαρισσία: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 15χρονου Νίκου

σκηνές-αρχαίας-τραγωδίας-στη-κυπαρισ-771466

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στην κηδεία των τριών 15χρονων αγοριών που «έσβησαν» πρόωρα μετά το τραγικό δυστύχημα που είχαν τη Δευτέρα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στην Αγία Τριάδα, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας, Χρυσόστομου. Από εκεί η πομπή συνόδευσε τον Νίκο στο νεκροταφείο του Αγίου Δημητρίου.

Ήταν όλοι εκεί. Οι συμμαθητές του 15χρονου Νίκου αποχαιρέτισαν για πάντα τον φίλο τους. Καθηγητές, φίλοι, γείτονες ήταν επίσης παρόντες, όπως αποτυπώνεται και στις εικόνες του Kyparissianews.com. Το ίδιο και η ομάδα που μέχρι χθες αγωνίζονταν οι τρεις φίλοι.

Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειας του 15χρονου που ήταν μοναχοπαίδι και η μητέρα του εργάζεται στον τομέα καθαριότητας του νοσοκομείου Κυπαρισσίας όπου τον μετέφεραν νεκρό.

Η κηδεία του Νίκου ήταν η πρώτη και θα ακολουθήσουν και των δύο φίλων του, Χρήστου και Ενρίκο, που ήταν παρέα στην μοιραία και τελευταία βόλτα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, αναβάλλονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στις αρχές του μήνα, προς ένδειξη πένθους για τις οικογένειες των τριών παιδιών.

«Βαρύ» πένθος

Ολόκληρη η Κυπαρισσία θρηνεί μετά το τραγικό τροχαίο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρεις 15χρονοι και τα social media έχουν κατακλυστεί από αποχαιρετιστήρια μηνύματα.

Φωτογραφίες: Kyparissianews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook