Σκηνές απείρου κάλλους στις Βρυξέλλες: Έλληνες πρόεδροι Επιμελητηρίων «έπαιξαν» ξύλο

σκηνές-απείρου-κάλλους-στις-βρυξέλλε-1556011

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στις Βρυξέλλες όπου βρέθηκαν εκπρόσωποι των επιμελητηρίων της χώρας για να ενημερωθούν για τις προοπτικές στήριξης των επιχειρήσεων.

Ο οικονομικός επόπτης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γιάννης Βουτσινάς επιτέθηκε στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτήρη Σκιαδαρέση στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο άνδρες είχαν μια διαφωνία έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η ελληνική αποστολή, με τον κ. Βουτσινά να χτυπάει τον κ. Σκιαδαρέση μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων τους.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κατήγγειλε το περιστατικό στη βελγική αστυνομία και στη συνέχεια μετέβη στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατία», ο κ. Σκιαδαρέσης προτίθεται να δώσει συνέχεια στο θέμα, υποβάλλοντας μήνυση εις βάρος του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook