Χανιά | Σκιά να ΄ναι κι όπου να ‘ναι… Ας είναι και στο πεζοδρόμιο – Τι, πειράζει;

χανιά-σκιά-να-΄ναι-κι-όπου-να-ναι-ας-ε-1275256

Σκιά να ‘ναι κι όπου να ‘ναι. Κι ας είναι σε πεζοδρόμιο. Στην είσοδο του Νοσοκομείου Χανίων. Δίπλα στην στάση του λεωφορείου. Τι, τόσο κακό είναι πια; Μπα… αφού μόνο εδώ βρήκα σκιά! Ας το αφήσω!

Μάλιστα, όπως αναφέρει αναγνώστης του zarpanews.gr,  την ώρα που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες υπήρχαν αρκετές θέσεις στάθμευσης.

Η σκιά, είναι το μόνο που βγάζει -έστω και λίγο- νόημα για το σκεπτικό του απαράδεκτου οδηγού που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Χανιά | Σκιά να ΄ναι κι όπου να ‘ναι… Ας είναι και στο πεζοδρόμιο – Τι, πειράζει;

  1. Την λύση την έχετε, ένα σωληνάριο κόλλα στο μπαμπριτζ σε όλα τα αυτοκίνητο που παρκάρουν παράνομα, παντού έτσι γίνεται και σε 2 μήνες δεν υπάρχει παράνομο παρκάρισμα όσο και να ψάξεις. Όλοι στις τσέπες ένα σωληνάριο κόλλα, ακόμα και αν παρκάρει για ένα λεπτό αδειάστε το σωληνάριο στο μπαμπριτζ και δεν θα ξαναδείτε τέτοιο φαινόμενο. Εσάς ταλαιπωρεί ο κάθε γάιδαρος, πληρώστε τον ανάλογα

    1. Εμένα δεν με ταλαιπωρεί κανείς φίλε μου γιατί ξέρουν ότι έχω την κόλλα έτοιμη. Αλλά και σύ καλλα θα κανείς να χεις μια κόλλα μαζί σου μια που μιλάς για σκισμένα καλσόν έστω και αν δεν μας είπε ποιος σου τα σχίζει. Αν αυτό είναι το καλύτερο που μπόρεσες για να απαντήσεις στο σχόλιο το μόνο που μπορώ να πω είναι να κλείσεις την ομπρέλα την επόμενη φορά που θα ……βρέξει μυαλά. Με τέτοιο IQ δεν απορώ ούτε για λύματα, ούτε για παρκάρισμα, ούτε για λοκντάουν,ξύλο και πρόστιμα.

  2. Ερώτηση:

    Το εν λόγω αμάξι ενοχλεί κάποιον εκεί που είναι παρκαρισμένο; Οι «αγρότες» που καβαλάνε φόρα παρτίδα το πεζοδρόμιο μπροστά ακριβώς από την είσοδο της υποδοχής δεν ενοχλούν;
    Επίσης μιας και είμαστε φορολογούμενοι για ανύπαρκτες ή έστω βασικές παροχές υγείας, δεν θα έπρεπε να έχουν τοποθετηθεί σκίαστρα/ δέντρα για τα αυτοκίνητα ώστε όταν είναι να παραλάβεις άνθρωπό σου μετά από νοσηλεία, εκείνος να μην βράζει με το που επιβιβαστεί στο όχημα; Εκτός κι αν βρίσκομαι στη Νορβηγία, οπότε πάσο.
    Ψιλά γράμματα φυσικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook