Σκέψεις για δημιουργία mega εμβολιαστικού κέντρου για παιδιά

σκέψεις-για-δημιουργία-mega-εμβολιαστικο-1337627

Με εκατοντάδες κρούσματα κορωνοϊού σε παιδιά και δεκάδες περιστατικά νοσηλειών, η ζήτηση για εμβολιασμό στις μικρές ηλικίες έχει σημειώσει κατακόρυφη αύξηση.

Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, στο «τραπέζι» βρίσκεται η πρόταση λειτουργίας εμβολιαστικού κέντρου για παιδιά στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ληφθεί ακόμη μια συγκεκριμένη απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες η ανάγκη για δημιουργία ενός mega εμβολιαστικού κέντρου για παιδιά, καθιστά μη απορριπτέο το σενάριο το νοσοκομείο για ένα διάστημα περίπου ενός μηνός, να λειτουργήσει έτσι.

Εφόσον το σχέδιο αυτό τεθεί σε εφαρμογή, το Παίδων σε κάθε περίπτωση δεν θα σταματήσει να λειτουργεί ως νοσοκομείο ωστόσο θα τεθεί εκτός του συστήματος εφημεριών με τα περιστατικά που θα αναλάμβανε, υπό άλλες συνθήκες, να διοχετεύονται στα άλλα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία της πρωτεύουσας.

Δεκάδες νοσηλείες παιδιών

Σημειώνεται ότι αύξηση έχουν σημειώσει οι περιπτώσεις παιδιών που νοσηλεύονται εξαιτίας επιπλοκών από τον κορωνοϊό.

Ενδεικτικά, 47 είναι τα περιστατικά στην Αττική, ενώ 11 παιδιά νοσηλεύονται συνολικά στο Ιπποκράτειο και την Αλεξανδρούπολη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι τα παιδιά που νοσηλεύονται παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα.

Πηγή: cnn.gr

One thought on “Σκέψεις για δημιουργία mega εμβολιαστικού κέντρου για παιδιά

  1. Αίσχος και ντροπή στους γονείς που θα εμβολιάσουν τα παιδιά τους, σε όλο τον κόσμο σταμάτησαν να προσπαθούν να εμβολιάσουν τα παιδιά, άσχετα με τι σας λένε τα κανάλια και οι μαϊντανοί στα τηλεοπτικά παράθυρα ! Γιατί δεν ρωτάτε τους δικούς σας στο εξωτερικό ? Όλοι έχουμε ξενιτεμένους και είναι αίμα μας, μέλη της οικογένειας μας, προτιμάτε να ακούτε τα ψωνια και τα σούργελα σε κάτι τόσο σοβαρό και όχι ένα δικός σας άνθρωπο στο εξωτερικό ? Επειδή οι Έλληνες του εξωτερικου ζουν σε κανονικές χώρες και όχι μπανανίες και ενημερωνωντε υπεύθυνα και επιστημονικά. Εσεις θα χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο ! Δεν καταλαβαίνετε ότι αν το υγρό που ρίχνουν στις φλέβες σας είναι πειραματικό και δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει μετά 5 χρόνια ? Αν δεν ήταν θα βλέπατε διαφημηση των « εμβολίων « 24 ώρες το 24 ωρο ! Ξυπνήστε, γιατί νομιζετε ότι υπογράφετε ότι την ευθύνη την έχετε εσεις για ότι πάθετε εσεις η το παιδί σας ? Το είδατε αυτό σε άλλο εμβόλιο ? Ξυπνήστε, τα παιδιά σας δεν είναι ράφια ούτε αρνιά, μην τα θυσιάσετε για ένα σχοιζοφρενή μαλακα
    που έχει καταστρέψει τα πάντα στην χώρα ! Τα παιδιά υπολογίζουν σε σας για να τα προστατεύσετε !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook