Σκαρφίστηκε αδιανόητη κομπίνα για να εξαπατά τους περιπτεράδες | Photos

σκαρφίστηκε-αδιανόητη-κομπίνα-για-να-1692646

Νεαρός Λαμιώτης αγόρασε ένα σακουλάκι επώνυμου καπνού από κεντρικό περίπτερο της πόλης και όταν ήρθε η ώρα να φτιάξει το τσιγάρο του, δεν πίστευε στα μάτια του. Μέσα στην «κλειστή» συσκευασία ήταν τυλιγμένες χαρτοπετσέτες και μέσα σε αυτό μια λίγο πιο σκούρα από λευκή σκόνη, που ήταν πιθανότατα αλεύρι!

Μάλιστα ζυγίζοντας τη συσκευασία έβγαινε ακριβώς 30,3 γραμμάρια όσο είναι στο εμπόριο η «καθαρή» περιεκτικότητα σε καπνό της συγκεκριμένης συσκευασίας.

Με μια πιο προσεκτική ματιά βέβαια, διαπίστωνες ότι η συσκευασία ήταν σαφώς πιο ταλαιπωρημένη από τις καινούριες, ενώ και η ταινία γνησιότητας είχε κολληθεί με απλή κόλα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία:

Ο άνθρωπος που αγόρασε το… αλεύρι, έσπευσε να ενημερώσει τον περιπτερά, ο οποίος μάλιστα τον αποπήρε ζητώντας του το λόγο, ποιος του κάνει πλάκα για να του παίρνει δωρεάν καπνό, καθώς ήταν το δεύτερο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα περιστατικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ κι άλλα περίπτερα εντόπισαν ανάλογα σακουλάκια και ψάχνοντας περισσότερο το θέμα, το «μυστήριο» λύθηκε. Τα εν λόγω πακέτα «πάσαρε» στην αγορά συγκεκριμένος άνθρωπος ο οποίος σε ώρες και μέρες αιχμής, προσέγγιζε κεντρικότατα περίπτερα – που είχαν κάποιο μικρό συνωστισμό – και ζητούσε καπνό. Προφασιζόμενος ότι δεν είχε μετρητά τα επέστρεφε και έλεγε ότι θα πάει να βγάλει λεφτά και θα γύριζε να πάρει τον καπνό του. Επιμελώς όμως έβγαζε από την τσέπη του το σακουλάκι με το αλεύρι που προσομοίαζε σε βάρος και υφή στο σακουλάκι που του είχε δώσει ο περιπτεράς.

Έτσι αυτός εξασφάλιζε δωρεάν τσιγάρα ενώ δεν αποκλείεται την κομπίνα να την μοιράστηκε και με φίλους του.

Γεγονός είναι ότι τα περίπτερα διαθέτουν κάμερες και η πλεονεξία σε οδηγεί σε λάθη. Μάλιστα από τη στιγμή που έχει ενημερωθεί και η αστυνομία, αν συνεχίσει την εξακολουθητική παραβατική συμπεριφορά του θα πληρώσει το σακουλάκι με τον καπνό πολύ πιο ακριβά από 7,60€…

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook