Σκάνδαλο με τον Γιάγια Τουρέ: Προσφέρθηκε να προσλάβει 19 ιερόδουλες πριν από φιλανθρωπικό αγώνα

σκάνδαλο-με-τον-γιάγια-τουρέ-προσφέρθ-1101004

Ο πρώην αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπαρτσελόνα, Γιάγια Τουρέ, φέρεται να απολύθηκε από την εκδήλωση Soccer Aid, που θα γινόταν αυτό το Σαββατοκύριακο, επειδή προσφέρθηκε να προσλάβει ιερόδουλες για τους συμπαίκτες του.

Ο 37χρονος καυχήθηκε ότι μπορούσε να φέρει έως και 19 κορίτσια στο ξενοδοχείο της ομάδας στο Cheshire και, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, δημοσίευσε επίσης ένα ακατάλληλο βίντεο σε μια ομαδική συνομιλία μέσω whatsapp. Τα αστεία του Τουρέ προκάλεσαν την οργή των συμπαικτών του, που περιλαμβάνουν και μερικές διάσημες γυναίκες. Τόσο το ITV όσο και οι διοργανωτές της εκδήλωσης Soccer Aid, που συγκεντρώνει χρήματα για την παιδική φιλανθρωπική οργάνωση UNICEF, ειδοποιήθηκαν και έλαβαν άμεσα, αποφασιστικά μέτρα. Ο Τουρέ, που είναι παντρεμένος με δύο παιδιά, ζήτησε συγγνώμη κατ’ιδίαν, αλλά δεν θα λάβει μέρος στον αγώνα της Κυριακής. Πηγή δήλωσε στην εφημερίδα: «Όλοι στο Soccer Aid ήταν αηδιασμένοι από τα μηνύματα του Γιάγια.

Υπάρχει μια ομάδα WhatsApp για την ομάδα του, το World XI, και όλοι είχαν συνομιλήσει σε αυτό. Χωρίς προτροπή, δημοσίευσε ένα βίντεο μιας γυμνής γυναίκας σε ένα λουτρό. Δρούσε με άσεμνο τρόπο και ήταν πολύ ακατάλληλο. Συνέχισε λέγοντας ότι θα μπορούσε να φέρει 19 γυναίκες, όπως αυτή του βίντεο, στο ξενοδοχείο για να χαρούν όσοι παίξουν στον αγώνα. Ήταν απολύτως ντροπιαστικό και προκάλεσε τεράστια οργή σε μερικούς από τους ανθρώπους που έλαβαν τα μηνύματα. Το Soccer Aid είναι ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι και συγκεντρώνει χρήματα για παιδιά. Επομένως, το να έχεις έναν από τους παίκτες, ειδικά έναν που υποτίθεται ότι είναι επαγγελματίας, να κάνει τέτοιες άσεμνες προτάσεις είναι απεχθές».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook