Skaleri – Είδη γάμου βάπτισης στα Χανιά: Χειροποίητες δημιουργίες που κάνουν την διαφορά!

skaleri-είδη-γάμου-βάπτισης-στα-χανιά-χειρ-1069578

Εδώ και 9 χρόνια, το κατάστημα SKALERI πρωταγωνιστεί στις πιο στιλάτες εκδηλώσεις των Χανίων…

Η ίδια η Σοφία Σκαλέρη αναλαμβάνει μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης, πακέτο νονάς-νονού, πακέτο κουμπάρου σε γάμο, διακόσμηση εκδηλώσεων αλλά και διάφορες χειροποίητες δημιουργίες (εποχιακές και άλλες) που θα προσφέρουν το κάτι παρπάνω στην αισθητική κάθε εκδήλωσης.

«Αυτό που κάνει την επιχείρησή μου να ξεχωρίζει είναι το ότι όλα είναι χειροποίητα, άρα και για κάθε περίσταση μοναδικά! Επίσης η τελική συνάρτηση ποιότητας -τιμής προκύπτει μέσα από τη συνεργασία την δική μου με τον πελάτη, καθώς δεν υπάρχει τίποτα ετοιμοπαράδοτο ή από κατάλογο«, τονίζει η ιδιοκτήτρια και συμπληρώνει…

«Το ότι προσαρμόζομαι στις ανάγκες του πελάτη και των καιρών, είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα! Όπως είπα και πριν, κάθε τι είναι ξεχωριστό αφού όλα φτιάχνονται από την αρχή σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες και αυτή είναι μία συνθήκη μέσα στην οποία η ευελιξία αποτελεί μεγάλο ατού.»

Η κυρία Σκαλέρη θεωρεί ως «μυστικό επιτυχίας» αλλά και μόνιμο επαγγελματικό της στόχο το να μην σταματήσει ποτέ να κάνει τη δουλειά της χόμπυ και το αντίθετο!

Διεύθυνση:  Κυδωνίας 133, Τηλέφωνο: 28210 94904

Facebook:  https://www.facebook.com/skaleri

Instagram:  https://www.instagram.com/?hl=el

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook