ΣΚΑΪ: Ριάλιτι μαγειρικής στην απογευματινή ζώνη και ντουέτο παρουσιαστών στο «Big Brother»

σκαϊ-ριάλιτι-μαγειρικής-στην-απογευμ-1207359

Στον σχεδιασμό των ψυχαγωγικών προγραμμάτων της προσεχούς σεζόν στρέφεται ο ΣΚΑΪ, καταστρώνοντας σχέδια για ενίσχυση προγραμμάτων και είσοδο νέων. Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «MasterChef», το κανάλι του Φαλήρου «κλειδώνει» μαγειρικό ριάλιτι με τη σφραγίδα της AcunMedya στην απογευματινή ζώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ σχεδιάζει να βγάλει στον αέρα το ριάλιτι «Yemekteyiz» («Τρώμε μέσα»), που αποτελεί μια παραλλαγή του «Κάτι ψήνεται», με τη διαφορά ότι στην πρωτότυπη εκδοχή του περιλαμβάνει και παρουσιάστρια. Στο κανάλι του Φαλήρου δεν έχουν καταλήξει αν θα υπάρξει πρόσωπο στην παρουσίαση ή θα υπάρξει voice over. Παράλληλα, όπως αναφέρει η Reallife, στις συζητήσεις με την AcunMedya επανέρχεται και το «My style rocks», το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στο β’ μέρος της σεζόν, από τον Ιανουάριο του 2022.

Την ίδια στιγμή, μεγαλώνει η λίστα με τους υποψήφιους παρουσιαστές του «Big Brother». Για την παρουσίαση του Μεγάλου Αδελφού εξετάζονται τέσσερα-πέντε πρόσωπα, ενώ κερδίζει έδαφος η σκέψη για δίδυμο παρουσιαστών, κατά πάσα πιθανότητα άνδρας και γυναίκα, οι οποίοι όμως δεν θα είναι ζευγάρι, αλλά ένα ντουέτο ΣΚΑΪ: Ριάλιτι μαγειρικής στην απογευματινή ζώνη και ντουέτο παρουσιαστών στο «Big Brother» που θα «ενώσει» ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα του ΣΚΑΪ βρίσκεται το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου, για την οποία εκκρεμούν, ωστόσο, πρώτα συζητήσεις με το Star, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη, που για κάποια στελέχη του ΣΚΑΪ αποτελεί τη νούμερο 1 επιλογή, δεν συγκεντρώνει τη σύμφωνη γνώμη όλων στη διοίκηση του σταθμού και έτσι φαίνεται τελικά να απομακρύνεται από το «κάδρο».

Στους υποψήφιους παρουσιαστές του «Big Brother» περιλαμβάνεται και ο Γιώργος Τσαλίκης, με τον οποίο έγινε ήδη μια πρώτη διερευνητική συζήτηση, καθώς δεν βρίσκεται σε αντίπαλο κανάλι. Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και επιλέγουν συνειδητά να μη βιαστούν να πάρουν οριστικές αποφάσεις, καθώς θα περιμένουν το ενδεχόμενο να αποδεσμευτούν πρόσωπα που έχουν βάλει στο στόχαστρο και βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε άλλα κανάλια.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook