Σιωπηλός Δρόμος: Καθήλωσε και τους Ιταλούς η τηλεοπτική σειρά του MEGA

σιωπηλός-δρόμος-καθήλωσε-και-τους-ιτα-1487128

Με πολύ υψηλή τηλεθέαση και αναφορές στα μεγαλύτερα ιταλικά ΜΜΕ έκανε πρεμιέρα στο Canale 5 της Mediaset η δραματική-αστυνομική σειρά του MEGA «Σιωπηλός Δρόμος».

Με τίτλο «La Strada Del Silenzio», ο «Σιωπηλός Δρόμος» έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 13 Ιουλίου στο ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο Canale 5 και καθήλωσε 1,4 εκατομμύρια τηλεθεατές, με το αγωνιώδες σενάριο των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, και την κινηματογραφικής αισθητικής σκηνοθεσία του Βαρδή Μαρινάκη.

Ο ιταλικός Τύπος ανήγγειλε την πρεμιέρα της σειράς με ενθουσιώδη δημοσιεύματα. Η έγκυρη και κορυφαία σε αναγνωσιμότητα εφημερίδα La Repubblica ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι Έλληνες έχουν τον δικό τους τρόπο να δημιουργούν θρίλερ και ότι, με την υψηλών προδιαγραφών παραγωγή του «Σιωπηλού Δρόμου», η Ελλάδα μπαίνει στον διεθνή χάρτη της μυθοπλασίας με σειρές που αξίζει να ταξιδέψουν εκτός των συνόρων της. Ακόμα, η ιστοσελίδα του δημοφιλούς περιοδικού Panorama τόνισε ότι ο «Σιωπηλός Δρόμος» αποτελεί ένα «διαμάντι της ελληνικής τηλεόρασης» και έχει τραβήξει την προσοχή πολλών ευρωπαϊκών τηλεοπτικών δικτύων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πριν από την πρεμιέρα του, ο «Σιωπηλός Δρόμος» φιγουράριζε ως κεντρικό θέμα στην ιστοσελίδα της Mediaset, του μεγαλύτερου ιδιωτικού ραδιοτηλεοπτικού ομίλου στην Ιταλία, στον οποίο ανήκει το Canale 5.

Θυμίζουμε ότι η γερμανική Beta Film απέκτησε τα δικαιώματα παγκόσμιας διανομής του «Σιωπηλού Δρόμου», τον οποίο παρουσίασε στην περίφημη τηλεοπτική αγορά των Καννών, ενώ στη συνέχεια η Mediaset αγόρασε τη σειρά για να τη μεταδώσει στο prime time. Ο «Σιωπηλός Δρόμος» είναι η πρώτη σειρά μυθοπλασίας ελληνικής παραγωγής που προβάλλεται στην Ιταλία.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook