Σήμερα στον ανακριτή o πρώην παίκτης ριάλιτι για το 1,5 εκατομμύριο ευρώ και τα ναρκωτικά

σήμερα-στον-ανακριτή-o-πρώην-παίκτης-ρι-1506734

Τη διαδρομή του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και των ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκαν στην κατοχή του οδηγού του λευκού SUV που εισέβαλε το πρωί του Σαββάτου στο υπόγειο πάρκινγκ του Εφετείου συνεχίζουν να αναζητούν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο 34χρονος τραγουδιστής και πρώην παίκτης μουσικού reality, με εντολή του εισαγγελέα, οδηγήθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών στο Δαφνί και σήμερα το μεσημέρι θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα υποστηρίξει ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων είναι από την οικογενειακή του περιουσία.

«Επρεπε να παραδοθώ γιατί έχω κάνει πολλά», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς αμέσως μετά τη σύλληψή του ο 34χρονος. Ολα εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τις 9 το πρωί, σε έναν από τους πιο καλά φρουρούμενους χώρους, στην καρδιά της Αθήνας. Ο άνδρας κατάφερε να μπει μέσα στο υπόγειο πάρκινγκ του Εφετείου, αιφνιδιάζοντας τον φρουρό που βρίσκεται στην είσοδο. Την ώρα που εισέβαλε στο χώρο, φώναζε σε κατάσταση αμόκ: «Εχω ναρκωτικά, έχω εκρηκτικά…».

Αφού οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον άνδρα που βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, έσπευσε στο χώρο στάθμευσης κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και έκανε «φύλλο και φτερό» το όχημα. Μέσα του, όμως, δεν εντοπίστηκαν εκρηκτικές ουσίες, αλλά ναρκωτικά και… σακ βουαγιάζ γεμάτα με χρήματα.

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook