Σήμερα με 104 νεκρούς η κυβέρνηση απαντά στις αναρτήσεις του Πολάκη στο… Facebook

σήμερα-με-104-νεκρούς-η-κυβέρνηση-απαντά-1327287
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Σήμερα με 104 νεκρούς η κυβέρνηση, προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα, βρίσκοντας το «εύκολο» θύμα. Τον Παύλο Πολάκη.

Ο πρώην υπουργός Υγείας, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook, η οποία αναφερόταν σε ρεπορτάζ σχετικά με την μετάλλαξη Όμικρον του κορονοϊού και την πιθανή επίδρασή της στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά του COVID-19, τάραξε τα νερά, κάνοντας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να απαντήσει σχεδόν ακαριαία.

Στο ρεπορτάζ γινόταν αναφορά σε ανησυχίες επιστημόνων ότι η νέα μετάλλαξη ενδεχομένως να προκαλεί «αβεβαιότητα» για τα εμβόλια, με τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ να σημειώνει χαρακτηριστικά.

«ΣΩΩΩΩΩΩΩΠΑ!! Τι μας λες;;; Τον Οικονομου τον ρώτησες;; Έλα εκπρόσωπε της “ΜΑΞΙΜΟΥ Α.Ε.”, κάνε μια καταγγελία στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγειας. Γιατί αργείς;;».

Όπως ήταν σχεδόν αναμενόμενο, η ΝΔ αντέδρασε σχεδόν άμεσα και με ανακοίνωσή της εξαπέλυσε επίθεση κατά του τέως υπουργού, αναφέροντας ότι «τη στιγμή που η εθνική μάχη για την αύξηση των εμβολιασμών συνεχίζεται και κερδίζεται μέρα με τη μέρα, τη στιγμή που οι επιστήμονες κάνουν διαρκείς εκκλήσεις στους πολίτες να εμβολιαστούν, ο κ. Πολάκης συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια με τις ευλογίες του κ.Τσίπρα.

Φυσικά για μια ακόμα φορά ως σταθερός υπηρέτης της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας, παραλείπει ότι η ίδια ανακοίνωση, την οποία επικαλείται, μιλάει για κίνδυνο αναζωπύρωσης σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη. Έτσι συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook