Σήμερα «κληρώνει» για το έργο της Δημοτικής Αγοράς μετά την δικαστική εμπλοκή

σήμερα-κληρώνει-για-το-έργο-της-δημο-1295330

Στο Ελεγκτικό Συνέδριο κρίνεται σήμερα η τύχη του έργου ανακατασκευής της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων, μετά την δικαστική εμπλοκή που προκάλεσε η απόρριψη της σύμβασης από άλλο τμήμα του ίδιου δικαστηρίου.

Για τον σκοπό αυτό, στην Αθήνα μετέβη σήμερα, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, όπου θα παραστεί στην ακροαματική διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr η υπόθεση της Δημοτικής Αγοράς, συζητήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου αργά το μεσημέρι με τον Δήμο να εκπροσωπείται από νομικούς συμβούλους. Στην συνεδρίαση παρέστησαν και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας.

Το Δικαστήριο θα ορίσει μια προθεσμία – πιθανότατα τριών ημερών – για να αποστείλει ο Δήμος Χανίων υπόμνημα για την ανάκληση της πρώτης απόφασης, στο οποίο θα παρατίθενται νομικά επιχειρήματα και λόγοι δημοσίου συμφέροντος για την ανάκληση του έργου.

Η απόφαση πάντως αναμένεται να εκδοθεί περίπου σε 20 μέρες, γεγονός που σημαίνει ότι αν ο Δήμος Χανίων δικαιωθεί, δεν θα επηρεαστεί σημαντικά το χρονοδιάγραμμα του έργου.

Σε αντίθετη περίπτωση, από μεριάς Δήμου Χανίων θα ασκηθεί αίτηση αναθεώρησης.

Επαφές Δημάρχου

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Χανίων κατά την παραμονή του στην Αθήνα θα έχει επαφές σε Υπουργεία για την προώθηση ζητημάτων του Δήμου.

Τον Δήμαρχο Χανίων θα αναπληρώνει κατά την απουσία του, όπως ορίζεται, ο Αντιδήμαρχος, Τάσος Αλόγλου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook