Σήμερα αποξηλώνεται το «αιωρούμενο» μπαλκόνι – «Γιατί θαυμάζετε τον Πύργο της Πίζας και όχι αυτό;», λέει ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου

σήμερα-αποξηλώνεται-το-αιωρούμενο-1613271

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να γίνει η αποξήλωση του μπαλκονιού, το οποίο κρέμεται σε ξενοδοχείο επί της λεωφόρου Συγγρού, από τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο, ενώ με παρέμβαση του υπουργείου Τουρισμού αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή λειτουργίας του ξενοδοχείου.

Ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου, Κώστας Σπηλιόπουλος, μίλησε για το περιστατικό στο Open. «Γιατί θαυμάζετε τον Πύργο της Πίζας και δεν θαυμάζετε το μπαλκόνι; Ατραξιόν έχουν στην Ιταλία, ατραξιόν έχουμε και εμείς», είπε αρχικά αστειευόμενος.

Μιλώντας για το βράδυ που το μπαλκόνι ξεκόλλησε, είπε ότι «ξημερώματα του Σαββάτου άκουσε ο νυχτερινός της βάρδιας έναν γδούπο, βγήκε έξω και είδε το μπαλκόνι κρεμασμένο. Οι ενέργειες της εταιρείας ήταν άμεσες. Ειδοποίησε την Πυροσβεστική, που ήρθε σε πέντε λεπτά. Δεν υπήρχε ένοικος μέσα. Η Πυροσβεστική έκοψε το ρεύμα, απέκλεισε τον χώρο, έβαλε τις κορδέλες, ειδοποίησε την αστυνομία και την πολεοδομία».

Πρόκειται για κατασκευή του 1972, είπε ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου και έκανε λόγο για «κακοτεχνία».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook