Σημαντική ενίσχυση με δύο ξένους πολίστες για το ΝΟ Χανίων

σημαντική-ενίσχυση-με-δύο-ξένους-πολί-1108057

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει τη συμφωνία με τους ξένους αθλητές, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς και Μπένετ Ουίλιαμς.

Οι δύο αθλητές θα περιληφθούν στο ρόστερ του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας, το οποίο ξεκινά στις 10 Οκτωβρίου.

Ο 25χρονος (21/12/95) Σέρβος στην καταγωγή, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς είναι ένας θηριώδης (1.90μ.) πολίστας, έχοντας παίξει σε σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η ουγγρική Σέγκεντ. Προηγουμένως, είχε αγωνιστεί στη σερβική Ραντνίσκι, στις ιταλικές Κουίντο και Τσιβιταβέτσια, τη Νοΐς Λε Σεκ στη Γαλλία και την Μπούντβα από το Μαυροβούνιο.

Ο Μπένετ Ουίλιαμς είναι Αμερικανός. Είναι 23 ετών (26/11/97) και ξεχωρίζει επίσης για τα πολύ μεγάλα σωματικά του προσόντα, αφού έχει ύψος 1.95μ.. Πρόκειται για αθλητή ο οποίος έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με την καριέρα στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, παίζοντας για λογαριασμό του Stanford University.

Οι Νίκολα Μπογκντάνοβιτς και Μπένετ Ουίλιαμς αναμένεται να ενταχθούν στην διάθεση του Ηλία Μαχαίρα, ξεκινώντας προετοιμασία με την ομάδα των Χανίων από τη νέα εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook